A nu stiu nu iti ajunge o zi...as pune tot la punct fiecare sa aiba un loc de munca mancarea sa se ieftineasca benzina, motorina la fel, sunt multe lucruri de facut si nu iti ajunge o zi
As trimite toti rromii din tara pe planeta marte si as pune totul la punct omul sa aiba un loc de munca si un salariu ca sa traiasca bine, taxe mai mici si carburantul mai ieftin.
Doar o zi? mmm... l-as concedia pe boc si as pune pe cineva care poatesa faca ceva. aa si imi dau singur casa si in ziua aia o pun pe fica mea sa lucreze ca notar in paunesti. cica se fac bani multi acolo
As dormi glumesc, as fi drastic de atent la legile pe care le dezbat membrii din guvern si 80% sunt convins ca le-as refuza. iar pentru Free Time m-as plimba cu limuzina cu toti prietenii band sampanie si whisky (nu mult pentru ceea ce urmeaza), as face sporturi extreme incat sa imi fac si reclama la TV (ca cel mai teribilist presedinte), as cumpara o vila intr-o zona buna a orasului care sa imi ramana
, urmand o lista prea lunga si mofturoasa, apoi as inchide relaxat ochii bucuros pentru ziua ce tocmai a trecut. Mmm!
In prima faza as impusca in cap vreo 10 milioane de locuitori. suntem sub orice standard al educatiei vezi: oana, pepe, tudi, iri, moni etc.
luky77 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă: