De fapt este vorba de impozitarea constructiilor cu destinatia de locuinte, ideea aceasta este ceva mai veche si nu as avea ceva impotriva ei, cine isi permite sa aiba mai multe locuinte isi poate permite sa plateasca un impozit mai mare. E ceva asemanator cu impozitul pe transe progresive, care a mai fost la noi.
Taxa de solidaritate inseamna in mod normal a primi aceeasi taxa ca si cel de langa tine. Totusi, guvernul face apel la o apropiere spre oamenii simpli. Doresc sa trezeasca aprecierea prin faptul ca fac taxa oamenilor de rand mai mica tocmai prin aceasta marire a taxei pentru oamenii mai avuti. Altfel, taxa ar fi cu siguranta mult mai mare pentru toti si oamenii simpli ar avea mult de suferit.
Daca au mai multe case inseamna ca au banii sa plteasca impozit mai mare.si in strainatate este la fel. cine ia pus sa isi faca multe case? din salariu si munca cinstita nu le au. eu am 32 de ani si nu imi permit o garsoniera; nu vreau mai mult. nu vreau nici mai multe case. ca nu le iau cu mine cind mor. 2 persoane cite sintem noi dar nu o sa stam in mai multe case in acelasi timp. uni au prea mult alti de loc. trebuie sa imi suport parintii de voie de nevoie ca nu imi permit o garsoniera. asta este daca sint scumpe. ce fac oamenii cu mai multe case? nu am inteles niciodata. sa plateasca daca vor lux. pentru mine este un lux o garsoniera de 20 de mii de euro este o suma enorma.
"Actuala" taxa se punea de inainte vreme din auzite.Acuma a venit cu tot fastul si sint unul dintre cei care trebuie sa plateasca pentru putin timp caci ii trec si copilului ceva acolo cu toate ca polatesc tot eu dar interesul este sa tragem statul in caramida, daca merge...
ca1996 întreabă: