Am fost sunat de la serviciile secrete si sa ma prezint acolo, si vrea sa-mi arate ceva! Eu cred ca ai incurcat rau de tot cu mine!
Serviciile secrete erau cumva marcata și cu taică-tu?
În acest caz te-au chemat la culcare copil tembel de 10 ani.
Nu stiu daca tu esti indragostit de D monik, dar imi place cum vorbiti aici.
Ma bucur ca exista asa sentimente frumoase, bravo voua
Nimeni nu spune sa fi religios in exces, doar ca atunci cand ai de facut o alegere sa alegi binele in locul raului.
Sa iubesti, sa oferi si sa primesti dragoste.
Sa Il primesti Pe Iisus Hristos in inima ta.
Daca nu era dragoste intre parintii tai tu nu mai erai acum aici, nici eu daca ai mei nu se iubeau, nici altii...
Nu sunt nici pro nici contra Catedralei Mantuirii Neamului,
daca sunt pro imi aduc aminte cum sufera copii in spitale ca nu sunt bani de medicamente sau de conditii mai bune peste tot in Romania.
Daca sunt contra il mani pe Dumnezeu si nu vreau asta,
Iisus Hristos este cel care stie daca va fi construita si cu ce scop...
Prostalanule,este vorba de o securitatea IT, nu de taica meu, ai umblat la contul meu de facebook, mi-a sunat un coleg de al meu de la scoala, lucreaza la departamentul Securitatea Cibernetica! In curand te vom descoperi si am sate prind imediat in 2-3 zile! Am pregatit plangerea si o voi lasa la poiltie si raportul de la Securitatea Cibernetica! Crezi ca-s un copil tembel de 10 ani? te inseli amarnic, stai sa vezi cu ochii tai cand o sa fim fata in fata!
De unde spanacii mei sa știu eu contul tău de Facebook?
La asta nu te-ai gândit?
Tu ești sănătos la cap ori ești foarte tembel?
Cică "Mia sunat un coleg de al meu de la școală"
Învață ba în pana mea sa te exprimi și sa vorbești frumos!
Ce pregătești tu Ma?
Tema pentru școală?
Sa te vezi tu cu mine fata în fata ![]()
Tu care încă mai urinezi noaptea în pat ai curaj sa te vezi cu mine gata în fata!? ![]()
Copil tembel de 10 ani.
Tu ești cumva ciudatul ala de Ticumanuelcostel?
Îți dau un sfat!
Vezi bai moșule de oile tale...
N-aş zice că sunt chiar inutile. Ele susţin exprimarea liberă, principiul democratic, ajută la realizarea unor sondaje de opinie, scot la lumină nişte lucruri şi în multe cazuri le influenţează într-o anumită direcţie.
De exemplu, dacă s-ar pune în mişcare o petiţie cum că directorul şcolii tale este un pedofil şi trebuie să dispară din funcţie şi dacă această petiţie ar fi semnată de multă lume, cum crezi, cât timp acesta ar mai rezista în scaunul de conducere?
E vorba de nişte dorinţe şi presiuni sociale, care, deseori, nu pot fi trecute cu vedere.
Parerea mea este ca prin aceasta catedrala se ofera posibilitatea de spalare a altor bani. Nu imi trebuie catedrala ca sa fiu mai credincios. Credinta o am in suflet, nu in cate paturi daca mi-a decedat cineva, sau cate vase am imparti, etc.
Dar nu cumva finanţarea Catedralei Mântuirii Neamului fusese deja oprită de guvernul Cioloş? Sau acţiunile acelei legi nu implicau şi Catedrala Mântuirii Neamului sau banii publici?
Treaba aia e destul de neclară, nu a existat un "nu" hotărât, iar bugeturile locale, oricum, vor fi stoarse în continuare de mafioţi în sutane şi, în orice caz, decizia Guvernului Cioloş e valabilă doar un an. Mai e mult până va deveni o lege mereu valabilă şi se va îmbunătăţi până la eliminarea totală a nedreptăţii legate favorizarea cultelor religioase şi lipitorilor, care s-au adăpostit confortabil în ele pe spinarea celor care muncesc.
anonim_4396 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă: