Eu nu cred ca poti face multe mai nimic...
Si daca ai copie dupa buletin nu poti face foarte multe... cateva poti face. Dar nu poti scoate un credit de exemplu deoarece trebuie buletinul in original.
Poti sa iti activezi Orange Young pe un telefon, bineinteles, asta in cazul in care persoana de la care il "furi" are pana in 26 de ani
E chiar insignifianta chestia si de neoprit... sunt atatea programe pe net si chiar site-uri care au CNP Generator pentru Orange Young si poti sa ti-l pierzi fara sa stii daca cineva a nimerit CNP-ul tau!
Stiu asta, am vrut sa ofer un raspuns amuzant, atat tot.
Si in intrebare se referarea la intrebuintari care sa faca unei persoane rau, si activandu-mi o optiune folosindu-ma de CNP-ul altcuiva, nu cred ca-l va face pe acesta din urma sa-si planga in pumni, in cel mai rau caz, poate nervos, pentru ca va trebui sa se deplaseze pana la un Orange Shop, in vederea recuperarii CNP, si, bineinteles, asta in cazul in care ar avea nevoie de el(CNP) pentru a-si activa optiunea.
Sper ca mi-am lamurit intentia mea, aceea de a face o glumita nevinovata.
Bafta si o zi buna sa ai!
E ok... doar am vrut sa zic ca nu trebuie sa fi nici nervos. La mine CNP-ul meu este folosit de mama mea iar eu si sora mea am folosit un CNP de pe net. Acum se gasesc mai greu niste CNP-uri valide.
O seara buna!
Pai ce e asa de greu? gandeste-te ce acte ai putea face tu cu cnp tau si la fel poti face si cu cnp acelei persoane
cris7716 întreabă: