Mesajele subliminale sunt asemanatoare mesajelor 3D, numai ca sunt intr-un sens negativ.la recla ma garnier spune soptit "ai grija de tine", acest mesal subliminal poate insemna"daca vrei sa ai grija de tine atunci trebuie sa cumperi de la garnier". Mesajele soptite induc me saje chiar daca nu iti dai seama.IN domeaniu, pentru.ati da seamma de mesaje, iti trebuie experienta eu am 12 ani dar am invatat de la 10 ani. 3D-induc mesaje de 120 de mesaje pe sec.in creierul su functii, iar noi percepem doar 24 dintre cele mai importante mesaje.Mesaj subliminal-induce 120 de mesaje rele pe sec in creierul limbic, cel care este cel mai vital.cam atat.
daca mi ai intrebarii lasa-mi mesaje.
Mesajele subliminale sunt adresate subconştientului. Sunt inserate într-o reclamă, să zicem, sub limita percepţiei normale şi le-am putea vizualiza doar luând cadru cu cadru acel filmuleţ. Mai sunt şi alte tehnici care ascund mesajul subliminal (de bază) între alte chestii banale : desene, fotografii, muzică etc.
Creierul poate percepe o informatie fara sa iti dai seama. Un mesaj audio acoperit de alte sunete, un mesaj mascat intr-un fel sau altul pe care subconstientul il percepe dar tu nu iti dai seama. Este vorba deci de un mesaj ascuns, in scopul de a te manipula intr-un fel, de a crede ca o anumita idee vine din interior. Nu e necesar sa fie neaparat ceva rau, insa nu este o practica onesta si din cate stiu unele tehnici sunt interzise. Un exemplu bun, si deja folosit, poate fi si urmatorul: sa zicem ca vezi un clip video, cu 24 de secvente pe secunda. Daca una din ele contine un mesaj si restul nu, tu ai putea sa nu observi, insa creierul tau primeste informatia.
Uite, o forma usoara de manipulare intr-un scop distractiv de data asta :)) http://www.extremefunnypictures.com/funnypic602.htm
Pe mine m-a amuzat teribil.
O gramada de cuvinte cu inteles diferit fata de ceea ce pare, citire printre randuri, asta e mesajul subliminal.
Un mesaj subliminal este un semnal sau mesaj conceput să fie transmis sub limitele normale ale percepţiei.
Exemplu: scrii cu o carioaca rosie "albastru". Faci chestia asta cu mai multe culori apoi le citesti pe rand fara sa te incurci. Ai reusit sa citesti mesajul subliminal.
Cand spunem mesaje subliminale, ne gandim la acele mesaje care sunt primite de receptor inconstient urmand ca acesta sa reactioneze la ele. In primul rand mesajele subliminale sunt acelea care au drept scop punerea in actiune. Cei care le transmit au scopul de determina interlocutorul sa cumpere ceva, sa faca o actiune, sa voteze pe cineva etc. Mesajele subliminale se doresc a fi comenzi mentale iar efectul lui este masurat in gradul in care individul care le-a primit reactioneaza la ele! Comenzile mentale sunt cuvinte simple inserate in mod repetat in discurs sau intr-o reclama, cu un efect scontat de a determina creierul sa declanseze o actiune!
Citeste mai departe aici : http://www.damaideparte.ro/index.php/mesajele-subliminale/395/
TheFictionist întreabă:
FreddieM întreabă: