Ti-am spus ca cei de la scoala de conducere gresesc, ti-am citat si prevederea legala si nu cred ca vreun politist o sa incalce legea.
In orice caz nu vad de ce n-ai merge sa-l scoti fizic', se poate scoate de la orice organ de politie din Romania care are acces la baza de date a cazierului judiciar.
Cei de la școală din pacate fac multe lucruri care nu sunt ok. Am dreptul sa ma transfer la altă școala? Nu prea tratează elevii cum trebuie... Dacă ma poți ajuta cu un sfat, am pus o nouă întrebare unde am pus mai multe detalii...
Vezi sa nu te trezesti sa ti-o coaca, sa iti calce frana 'degeaba', mult succes sa demonstrezi apoi, si mai apoi dupa ce faci plangere,ca ai gura mare, sa te trezesti ca iti fac astia semn pe dosar, si mai treci cand o sa isi reinoiasca bunicu permisu'.
Pe scurt,ciocu mic, si scoate cazieru ala fizic, sa il dai lu garcea acolo. Legea o face cel cu pixu si foaia, cel putin in Romania. Nu trebuie sa existe LOGICA, ci trebuie sa existe "Imi complic viata inutil? sau nu? " Ia seama ce vorbesti 'la bautura', am toate gradele facute, si aproape toate atestatele, ia aminte la ce iti spun si nu te lua in gura cu garcea. Tu nu ai nici o posibilitate sa demonstrezi ca ti-a calcat frana degeaba, pe cand el? are cam destule sanse sa te pice din NIMIC! Dar tu, fa cum vrei.
Ce va mai place sa scrieți prostii unora? Pai ce treabă are polițistul la traseu cu dosarul lui? E accepta dosarul da examenul. Crezi că stă polițistul sa verifice 50 dosare pe zi?
Și cu cetateni că tine... Vai de capu meu.
Taticu, dosarul, il dai la politist care il verifica. Intelegi? Bun, in dosar ai totul, si da, asa stiam si eu ca 'cazieru' (cacofonie meh) trebuie in format fizic. Restu e can can, daca tu cand ai dat acu 20 de ani de permis era altfel,eu am dat acu un an si ceva,pentru toate gradele,intelegi? Daca tu stii mai bine ca mine, atunci iarta-ma pe mine! Eu iti spun din experienta mea,si din experienta altora,ca eram acolo destui care mai de care cu diferite 'povestioare'. Deci eu n-am dat un singur examen,sala, traseu, sau cum vrei tu, ci mai multe, deci clar am de unde spune aceste lucruri. Si ultimul lucru pe care vrei sa il faci, e sa te pui rau cu garcea. Nu e ca acu 40 de ani, sa te bage prin spatele blocului si la prima intersectie sa iti dea permisul
Eu am dat examen in Bucuresti. Nici eu nu am inteles logica de a scoate cazierul doar de la ei.
Insa pot sa iti confirm faptul ca dosarul iti este verificat din foaie in foaie. Atat al tau cat si al instructorului.