Care doctrina? Doctrina politicienilor de la noi se numeste bani, primarului Ontanu i s-a urcat la cap faptul ca a fost reales cu o majoritate covaristoare, dar daca nu avea sustinere in consiliu local nu facea nimic, acum a trebuit sa plateasca favorurile ce i-au fost facute in timpu mandatelor, nici o fapta buna nu ramane nepedepsita [de Basescu ]
Politica e "curva" nu asa se zice se da cu cel de la putere... iar la noi politicienii nu sunt adevarati au doar dragostea de putere in snge.
Tepes, te inseli. Becali si Vadim iubesc patria. Nu stii sloganul lor? "Doi cre(s)tini si patrioti/ Vor scapa tara de hoti!" Parantezele sunt bonus.
Pentru ca lupta de putere nu se mai afla in slujba unei ideologii sau doctrine, ci pur si simplu izvoraste dintr-o dorinta irationala de a acumula recunoastere sau avantaje materiale.
Sa nu-mi spui ca e singurul care asa procedeaza.
Fiecare adera la partidul care sta bine in sondaje, caci ce rost ar avea daca ar ramane la vechiul partid; oricum functiile de conducere la diferitele directii se dau in functie de apartenenta politica. Deci stai si asteapta sa vezi ce de adepti noi va avea partidul care va castiga prezidentialele.
Imi aduci aminte cu acesta postare de profa mea de latina din liceu. Pe vremea aceea era PNTCD, ca dupa alegerile din 2004 sa citesc despre ea prin ziare ca e membra PD-L.
Asa a fost si asa va fi mereu pana cand functiile importante de doirectori la nu mai stiu ce agentii si directii din tara se vor distribui in funtie de apartenenta politica.
Cand e vorba de ciolan mai se tine cont de doctrina politika? oricum ma bucur pentru alegerea facuta, basescu presedinte uraaa
Se vede treaba ca nu m-am uitat la tv in ultimul timp. Daca este adevarat, inseamna ca acel primar nu a aparat o doctrina, ci propriul interes.Pe mine nu poate decat sa ma bucure aceasta stire, insa la o analiza mai atenta...nu face decat sa scoata inca o data in evidenta mizeria din politica damboviteana.
Interesul poarta fesul, flavule.in politica si in dragoste totul este permis.pentru mine personal, politica este exact cea descrisa de caragiale in opera lui.niste catavenci.ma mir ca nu am auzit pe unul macar, din politicienii actuali, ca isi iubesc patria.as fi ras cu lacrimi. dar nici nu au fost intrebati. sa fi vazut atunci imbrobodeala. oricum ...la vot inainte.cu ce avem. ceva... e mai mult decat nimic.
Eu cred ca si-a dat seama ce hram poarta psd-ul, ca numai gura e de cei din conducere si de fapt nu fac mare brinza asa cum nu au facut nici pina acum, numai laudele sunt de ei, pina ajung la putere, ca sa poata sa-si umple ei buzunarele, sa-si faca pensii nesimtite si legi speciale pentru ei, la fel si salarii.Nu le comvine cind li se arata adevarul...