Ba nu sunt! Majoritatea de pe TPU sunt fani Băsescu, Iohannis și Nicușor Dan! Liberalii și progresistii sustin Partidul Democraților, pe Hillary Clinton, Obama, Biden și Kamala
"majoritatea celor de pe TPU susțin Partidul Democraților din SUA"
FALS! - 99% habar n-au cine-s democrații și nici nu-i interesează partidele din sua
Ma nene, inainte ca GOP-ul sa treaca pe pro-Rusia, teorii ale conspiratiei si extremism, tineam cu Republicanii.
Partidul lui Trump nu este partidul lui Reagan.
De ex. Trump e atat de prost incat le tinea lectii Republicanilor sa nu taie din asigurarile medicale si asigurarile sociale, in timp ce promova BBB, care face taman aceste lucruri.
Exista o predictie mai veche in politica americana ca partidul care se va atinge de asigurarile sociale va pieri.
https://berkshiremm.com/......l-climate/
https://www.cbsnews.com/......n-of-jobs/
https://www.ssareps.com/......y-benefits
Ei sustin democratii ca nu stiu despre ce e vb, nici un partid nu a facut nimic pentru omul de rand, ambele vor razboaie pentru a castiga smecherii mari, in loc sa bage banii in economie, baga banii in razboaiele altora sau provoaca ei altele.
Daca venea Kamala aveai WW3 deja, daca a venit Trump e razboi in orientul mijlociu si il intretine, vezi sa nu aiba iranu gata gata nucleara, ca ei de 30 ani tot gata gata zic astia ca au nucleara iranu, acolo e joc, vroiau sa dea jos regimul ca sa distruga economic china, ca isi la multe resurse din Iran. Ca si in Irak, au pretins ca au arme chimice si apoi au zis tot ei ca nu aveau, ca sa intre peste ei ca Sadam nu a facut ca ei.
Plus ca acum s-a razgandit trump si trimite arme in Ukraina, ca el e condus de smecherii din spate, si joaca cum zic aia, nu se razgandeste ca vrea el, stie ca daca nu se conformeaza, risca sa fie asasinat.
Ce treaba au americanii de rand cu razboiul din Ukraina?! Nu de aia l-au votat pe trump.
Trebuie sa vina alt partid in SUA diferit de astea doua. Am doua familii acolo, o duc din ce in ce mai rau americanii, puterea de cumparare tot scade.
Ai fost inundatii, vijelii, pe coasta de est au fost inundatii, pe cea de vesti arsita, au fost pagube de bilioane si pe trump il doare in dos, el da banii pe razboaie.
Statelor Unite republicanii nu au făcut nici un rău - nu fă confuzie cu PNL-ul, UDMR -ul și USR-ul din România care se consideră partide de dreapta și cu PSD-ul (de stânga) pe post de ataș la motocicleta numită PUPU. Partidele extremiste din Europa s-au agățat de ideologia promovată de Donald Trump așa numitul trumpism - MAGA dar nu au nici o legătură cu ideologia republicană tradițională cum nici Trump nu prea are legătură cu normalitatea. Partidul republican = GOP (Great Old Party) are o tradiție de peste 200 de ani și nu poate fi schimbat de un tembel ca Trump. După încetarea mandatului lui Trump republicanii vor redeveni GOP.
Dar tu nu erai cu PNL, USR și UDMR?
Nu! Eu eram cu PSD-ul. Iar la prezidențiale am votat în turul doi cu "răul cel mai mic" - recte Mukushor. Referitor la PSD am avut dreptate: s-au asociat cu celelalte partide "proeuropene" - în loc să rămână în opoziție și în ultimul sondaj de opinie au ieșit pe locul trei cu 13% la câteva sutimi în fața USR - ului. Dacă rămân în actuala coaliție la următoarele alegeri vor fi un partid de 10% din cauza prostiilor făcute de Ciolacu și a asocierii cu celelalte partide din actuala alianță de guvernare. Și ghici cine ne va conduce începând cu 2028? Ai ghicit - AUR împreună cu ceilalți așa ziși suveraniști. Și atunci vai de fundul celor din PUPU.
chuckmanson întreabă:
Reps întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă: