Inca un raspuns ca asta si vei avea block!
Vai, m-am speriat.
Da de pe acum sa fii sigur, ca daca mai scrii prostii eu nu ma abtin
Nu scriu prostii. Intrebarile mele sunt cat se poate de serioase.
Întrebare serioasa despre vaccin și tantari?
Îi spui politicos că ai mâncat fasole și îl rogi să nu se urce în lift odată cu tine. Pentru că sistemul tău digestiv nu are cum să vadă dacă ești singur sau nu, de auzit aude și cum nu a auzit nici un bună ziua de la nimeni crede că ești singur in lift și își dă drumul. pamflet).
Un asemenea specimen am și eu dar stă la parter. Numai că ăsta este mai tânăr decât mine. Nu salută aproape pe nimeni din bloc și nici nu răspunde la salut. Îl ignor pur și simplu. Când îl văd că intră sau iese cu sculele (este topograf și are destule) îi închid ușa în nas și trebuie să le lase jos să deschidă iala sau să scoată cartela ca să deblocheze ușa - avem interfon. Și tot el se plânge că-i închid ușa în nas. Singurul vecin pe care îl bagă în seamă mi s-a plâns că de ce îi închid ușa în nas! I-am spus că nici nu l-am văzut că dacă nu știe să salute înseamnă că nu există.
Nota Bene: Eu ca volum sunt de două ori cât țăranul și nu îndrăznește să deschidă gura la mine pentru că dacă o face devine afiș pe perete. (Pe vremea lui Ceaușescu am fost vicecampion național la lupte greco romane la juniori - asta ca să-ți dai seama cât de mare sunt).
Si eu sunt tanar si nu salut vecinii daru eu sunt motivat, singurul lor subiect de barfa sunt eu. Na, iti dai seama sunt singurul tanar din bloc si babele ude toate jos se oftica ca nu le dau atentie, si barbatii lor toti ofticati ca ele ma plac pe mine tot de mine se iau.
Oamenii nesociabili sunt așa din următoarele 2 motive principale: educația și invidia. Iar, ținând cont de faptul că este un individ în vârstă, educația se taie de pe listă, dar invidia este probabil până la cer de mare! De fapt, urăște faptul că există persoane care reușesc să se mute, să aibă un apartament, o stare financiară acceptabilă, iar el a rămas în același apartament de pe vremea comunismului, că nu îi ajunge pensia, că s-au scumpit toate și altele! Plus că la tinerețe, când lucra, probabil a avut un statut social important, că să vadă, că la bătrânețe a rămas singur, uitat de toți! Și, stai liniștit, nu ar fi liftul, ar găsi alte motive de nemulțumire!
Daca e mai in varsta, tu ar trebui sa-l saluti.
De ce ar trebui sa-ti zambeasca?
Nu te salută pentru că urci scaune sau ceva voluminos in lift.
Chiar tu ai spus, mai in varsta si mai puternic fizic decat tine deci sa nu iti treaca prin cap sa faci vreo manevra.
Ignora-l. Nu ii mai dai buna ziua, daca ai ceva de carat si se nimereste sa vina si el, nu il bagi in seama il lasi sa urce/coboare etc si iti vezi de treaba. Nu are rost sa te bagi in conflict aiurea
„Într-o astfel de situație cel mai important este să îți păstrezi calmul și să nu răspunzi cu aceeași agresivitate. O persoană mai în vârstă și mai conflictuală caută adesea reacții, iar dacă nu le primește, tensiunea scade de la sine.
Cel mai bine este să răspunzi politicos și scurt, fără a intra în discuții aprinse. Dacă situația se repetă și devine deranjantă, poți vorbi cu administratorul blocului sau chiar apela la un mediator. Respectul nu trebuie impus cu forța, dar nici tu nu trebuie să accepți jigniri gratuite.
anonim_4396 întreabă: