Nu are cum sa fie asa pentru ca la jobul full time mi se oprește jumătate din salariu și nu are cum sa îl mai pună la socoteala și pe acela. Și nu scrie nicăieri ca se aduna salariile între ele!
Se pune la socoteala, ambele salarii sunt venituri din munca.
VENITURI! Nu trebuie sa scrie undeva ca se aduna nu stiu ce. Poprirea se face din VENITURI!
Oameni buni indiferent ca eu mai am un job full time la 8 ore la cel part time nu poate sa îmi pună poprire decât pe suma care depășește de jumătate din salariul minim net citiți sa vedeți ca este in codul de procedura civila in vigoare.
Daca doi oameni iti spun acelasi lucru ca ti se opresc bani din ambele joburi de ce nu crezi? Ca nu vrei tu esti tu jmecher si le sti pe toate? Nu stii nimic si faci datorii ca fraierul la banci ca sa iti iei telefoane sau laptop ca sigur pe prostii ai cheltuit banii, si acum numai ai deunde plătii.
Tu nu cred ca ai înțeles întrebarea băiețel. Aici este vorba de poprirea unui salariu de 1300 lei net part-time du-te și citește art 729 din codul de procedura civila și vino dupa sa vorbești nu sa îți dai tu cu părerea ca oprește face fara sa știi sa nu ai habar de legi si de nimic
Nu fi prost plateste ti datoriile la banca ca ramîi in fundul gol, pe ce ai cheltuit banii de la banca? Cîti bani ai imprumutat si cît ai dat inapoi din datorie?
GamingSoloInRetea întreabă: