| BitchInRedDress a întrebat:

Daca tot e maine 8 martie, am o întrebare pentru femei. De ce il votati pe calinescu, cand el este un om care crede ca locul unei femei e la cratiță? El care spune ca femeia nu are drepturi, si care cel mai probabil va va obliga si pe voi femeile, cand va ajunge președinte, sa participati la munca silita in folosul comunității, ca pe vremea lui Mister Ceașcă.

21 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ar fi bine sa te mai informezi cum se numeste.
Nu are legatura cu 8 martie.

| BitchInRedDress explică (pentru darrio2007):

Stiu cum il cheamă. Probabil nu ai inteles ca il ironizam

| gabicoo a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Omul se prinde mai greu dar în sens larg pare să fie un tip inteligent.

| darrio2007 a răspuns (pentru BitchInRedDress):

Putea scrie Georgescu. Nu o mai da cotită.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu ai impresia că femeile care îl votează cred că locul lor este in alta parte decât la cratiță? Asta e educația primită, atât știu.

| BitchInRedDress explică (pentru suntserios):

Pai multe femei pe care le cunosc, care nu stau doar la cratita, il voteaza pe CG, ceea ce m-a si mirat automat, dar asta se intampla cand nu se informeaza

| relian a răspuns:

Presedintele nu angajeaza oameni, nici nu ii da afara, nici nu face legi, chiar daca ar da o ordonata de urgenta, nu este cazul, deci nu poate da nici odonante, iar fara acordul parlamentului nu da nici daca ar fi urgenta laughing asa ca nu confunda avioanele cu submarinele cum spunea cineva, sa il compari pe prersedintele RO de acum cu Dictatorul RO din trecut.

Faptul ca Ceausescu avea functie de presedinte, era doar un nume, el de fapt era dictator, deci sunt 2 sisteme total diferite.

Prin intrebarile ce le pui, de fapt arati cit de slab esti, ori informat ori ca atit poti.

| gabicoo a răspuns:

Georgescu vrei să zici. Florin Călinescu nu candidează.

| gabicoo a răspuns:

Chestia cu locul femeii este la cratiță a preluat-o de la Adolf Hitler. Hitler a ajuns în funcția de cancelar al Germaniei în principal cu votul femeilor și după ce și-a consolidat puterea le-a trimis "înapoi la cratiță "!

| sabin89 a răspuns:

Cum interzicerea candidaturii lui e iminentă, suveraniștii au deja pregătit un plan 2: Potra.

| gabicoo a răspuns (pentru sabin89):

A fugit în Dubai și nu se mai întoarce vreodată în România.

| LisaJulie a răspuns:

Nu l-am votat! Mai bine ca nu știam de el! Femeile care l-au votat probabil își petrec timpul pe tiktok bineînțeles

| gabicoo a răspuns (pentru LisaJulie):

Babele nu prea au Tik Tok. Votantele lui Georgescu ascultă manele la casetofon și devorează telenovele - atunci când nu stau la bârfe la radio șanț.

| LisaJulie a răspuns (pentru gabicoo):

Am auzit ca ar fi tineri votantii acestui om! Deși nu cred!

| IonelFlorianUrzica a răspuns (pentru LisaJulie):

Putinistii l-au votat! Tu chiar nu vezi cum sunt susținătorii lui? Nu fac altceva decât sa spună ca Europa ne otrăvește cu dare albe de nu știu ce!

| LisaJulie a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Asta se numește manipularea social media! Când niște persoane care numai in fața ecranelor stau și in special pe social media este evident ca li se atrafiaza creierul și gândirea și dintr-un marțafoi pe cal un,, mesia "

| relian a răspuns (pentru gabicoo):

Daca lau ales babele, iar individul si-a facut veacu pe tik tok cum crezi ca fost ales de babe? Ori babele stau pe tik tok, ori nu lau ales babele, ci aia tineri, aia stau pe tik tok. Povestea cu babele in cazul in care individu si-a facut reclama doar pe internet, cam greu de crezut ca l-ar fi ales cineva care nu ar fi avut stiinta de internet, care sa nu fi vazut ceva video cu bambilici copilul minune.

Personal, cunosc doua persoane care la votat si este cum spui tu "baba" dar stau pe internet aproape continu zici ca acolo s-au nascut, acolo lau si vazut pe georgescu asta, sau cum il mai cheama.
Nu te gandi ca babele nu stau pe internet, nici o baba care sta pe sant, nu la votat, iti garantez, a fost votat de toate babele care au internet, telefoane si tablete, alea sigur lau votat, plus cei tineri majoritatea.

| IL0VEDINER0 a răspuns:

" Locul femeii este la cratita" Daca nu ma mai pune sa imi platesc taxele, imi dă casă, imi plateste biletele de avion si imi asigura pensia fara sa ma puna sa muncesc ci doar sa stau la cratita... il votez. In schimb, e doar un om care promite si nu va face nimic. De ce? Pentru ca, deocamdata nu are de unde. Nu are finantele minime pentru a face ce promite, asa ca... continuati sa visati

| IonelFlorianUrzica a răspuns:

Un om care nu respecta femeile! Cum de sta soția lui cu el la ce spune și ce face! Chiar vorbeam cu cineva cunoscut cum de îl suporta atâta lume in frunte cu nevasta și copiii lui! Asta in Austria cel mai probabil cu rusii de acolo a stat ca e plin de rusi acolo

| enigmatically a răspuns:

El si soția lui sunt doi nebuni care sigur suferă de psihoză de aia, si exista oameni încăpățânați si inapti de a face decizi raționale