| StefanDrg a întrebat:

Daca vand la amanet sau amanetez un Samsung s24 ultra cu memorie 512 giga. 12 giga ram si husa fata spate si in stare excelenta si estetic si functional. Cam cati bani imi da pe el?

10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca primesti 4-500 lei, atunci sa fii bucuros.

| Violleta2022 a răspuns:

Cateva sute de lei, depinzand de cat de bine arata si functioneaza.

| sierra1 a răspuns:

Dacă aparatul e ok, iei cel puțin DUBLU față de ce spun invidioșii

https://sandbox2.flip.ro/......ll/config/

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Foarte putin, ăia de la amanet nu iti vor da tie pretul real ca si ei vor sa il revîndă si daca ti ar da tie pretul lui real atunci ar iesii in pierdere ei, oricum ti l accepta fara accesorii si nu i ei nimic pe el, pune l pe olx si ai mai mari șanse sa il vinzi daca telefonul arata bine ai accesorii la el incarcator husă folie cutia lui originala si daca pretul este bun posibil sa il dai in cateva zile.

| gabicoo a răspuns:

500 lei.

| Frank51 a răspuns:

Mai degrabă îl vinzi pe flip, pui detaliile și vezi direct câți bani poți primi pe el. Mi-am pus și eu un S23 ultra de curiozitate și îmi ofereau 2200 lei parcă.

| Frank51 a răspuns (pentru Frank51):

Update: L-am pus din nou și prețul este 2080 lei.

| siriusblack98 a răspuns:

Iti da cam cat vrea organul genital al operatorului de amanet. Sa nu te astepti sa primesti mai mult de 30% din cat valoreaza la ora actuala si in conditia respectiva.

| GligoresiLaruca a răspuns:

In general iti ofera cam 20% din valoarea lui reala.Mai bine incerci sa-l vinzi pe olx.

| nashu40 a răspuns:

Eu am auzit de un caz tot cu un "S", de 128 de Gb, nou, la cutie. Și i-au oferit ceva între 200 sau 300, nu mai știu exact. Bătaie de joc, nu merită.