Păi tu nu vezi ce au fost în stare să facă cei din coaliția PUPU în ultima lună? S-au apucat de mărit TVA, să impoziteze pensii și să taie salarii, în loc să taie pensiile speciale, să combată evaziunea fiscală, să impoziteze companiile străine, să elimine sinecurile și să taie bonusurile nesimțite.
Fostele guvernări și-au ridicat lumea în cap abia după un an - ăștia din prima lună. Pe ăștia dacă o țin tot așa îi vom vedea la următoarele alegeri: fie în afara Parlamentului, fie unde a la 12-13%, iar cu AUR-ul la peste 50% îi vom vedea pe Bou Le Jean, Marcelino, Sorinel și Shpritz pe la pârnaie iar pe Kelemen fugit în Ungaria.
Cum sa impoziteze companiile straine? Ai impresia ca nu sunt impozitate in prezent?
Fiindca in sondaj toti nemultumitii au spus ca ar vota cu AUR, desi nu este sigur asta.
Simion a recunoscut ca a mintit, asta acum isi face numarul de scamator. Asta va trebuie daca umblati cu "valorile europene".
Iauzi.
Detaliază puțin.
Adica e ok ca a mintit. Era marketing, no problem. Acum "asta" mareste taxele, desi presedintele nu are asemenea atributii... iar legat de pensiile speciale, AUR au votat PENTRU mentinerea lor. Cu doar vreo luna si ceva in urma...
Când guvernul a vorbit de tăierea surselor majoritatea celor care au votat și susținut Nicușor Dan și Bolojan au ieșit să protesteze fix împotriva lor. Că na, așa e in democrație. Susții și apoi tragi de mânecă.
Eu nu am văzut aurist să protesteze la cat i-a mințit Simion.
Deci daca Georgica a mintit dar a recunoscut zic sa il iertam nu?
Si cu spitalul construit din banii de la buget?
Il iertam si cu ala, ca il loc de spital i-au iesit multe autocare de facut campanie ilegala.
Il iertam si ca a amenintat public cu violul o femeie in parlamentul Romaniei nu?
Il iertam si ca imediat dupa alegeri a fugit la Viena sa primeasca ordine de la gasca lui CG?
Il iertam si pentru ca lasat amenintari cu moartea public, la adresa unor functionari ai statului?
Pentru ce sa il mai iertam? Pentru ca primeste bani de chirie de la stat pe un apartament detinut tot de un prietenas de la AUR?
Il iertam si pentru ca in partid la el sunt numai psd-isti si Peiu, ala de face programul de guvernare, este atat de ancorat in sistem incat mai simte inca gustul bucilor lui Nastase... dar banuiesc ca asta cu antisistem e tot de marketing nu?
Nu.
Ce as putea sa zic. Clasic votantul aurist.
ZERO argumente, doar scandal.
Poate unii, da. Daca ati sti sa va uitati si in jur sa vedeti ce se intampla cand vii cu masuri asemenea celor propuse de voi... Ungaria, Venezuela. Uite, doua exemple.
Deoarece masurile luate de guvern vor afecta cam pe toata lumea. Desi au promis ca nu vor creste taxele, asta au facut prima data, desi au promis ca vor reduce risipa, nu au facut nimic in privinta asta, iar votantii PNL/PSD/USR/Nicusor sunt nemultumiti. Dar pana la alegeri mai sunt 4 ani, se pot schimba multe.
Pentru ca este mai simplu sa tai CASS la o mama single decat o pensie speciala la un judecator pensionar la 45 de ani.
doar ca Aur nu este solutia, niciodata.O adunatitura de extremisti agramati.
Numele meu este Debra George, am văzut profilul tău aici și aș dori să-mi răspunzi imediat (sgtdebrageorge@gmail.com) pentru o conversație urgentă.