| GamingSoloInRetea a întrebat:

De ce au format acum 4 ani PSD și PNL o coaliție dacă erau dusmani? Mereu am crezut ca aceste doua partide se detesta reciproc.

11 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Cand este vorba de ciolan nu are importanta relatia anterioara si chiar cea din cadrul aliantei, s-au impuns destul pana acum si o vor face in continuare.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ehh, nu e ca si cum ar fi fost prima data. PNL nu e nici pe departe ceea ce inseamna in realitate PNL ul istoric

| GabiDumitrescu a răspuns:

Nu e vorba de detestat, e vorba ca au in principiu ideologii opuse. E ca si cum ai zice ceva de genul "un vegetarian si un iubitor al gratarului de porc au deschis un restaurant cu meniu variat" sau "un manelist si un metalist au fondat un festival, primul din istorie la care Gutza si Metallica vor cinta pe aceeasi scena"
Dar din pacate, ideologia lor comuna e jmenareala pe spinarea noastra...

| gabicoo a răspuns:

Căsătorie din interes - se spune.winking

| LisaJulie a răspuns:

Sa zică ca,, ajuta " România împreună

| romeo78 a răspuns:

De ce s-ar detesta 2 partide, dacă în PNL, după fuziunea cu PDL, există foști membri FSN? De ce s-ar detesta 2 partide, când de 35 de ani, românii nu au fost în stare să înțeleagă, cunoască rolul unui Președinte în România și rolul Parlamentului în România?
Uită-te la ultimul an de alegeri, ce anomalii există!
Majoritatea în parlament o deține tot PSD-ul cu PNL, dar la președinția României, vrem pe altcineva! Nimeni nu a înțeles că nu suntem o țară Prezidențială, ci o țară Parlamentară, cu o separație în 3 a puterii: parlament, guvern, președinte! Că președintele fără parlament nu face nimic!
Plus, că cele 2 partide conduc administrarea locală! Dar, pentru prostime, trebuie să se facă că se urăsc, căci în realitate e cu totul altceva!

| GamingSoloInRetea explică (pentru romeo78):

Ce partid ai votat?

| romeo78 a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Contează? Nu cred!
Pentru că nu am avut niciodată un partid favorit!

| blueskyclad a răspuns (pentru romeo78):

In Romania, ca sistem politic avem: republica semiprezindentiala.

| TheGentleman a răspuns:

Alianța PNL-PSD datează din 2011-2012 (USL), nu de acum 4 ani laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru stabilitate. Că sa nu se întâmple cu economia ce s-a întâmplat acum