Da, dar s-a vândut mult (în sensul rău) și s-a furat mult
Eu am auzit! Electoratul de atunci nu a auzit de cei doi! Știau un singur lucru: "Iliescu apare/Soarele răsare". Și așa a ieșit Iliescu cu 86%.
În guvernarea 1996-2000 Petre Roman și PD-ul a fost acel Gică Contra care a stricat tot! La alegerile din 2000 românul a avut de ales între Vadim Tudor și Ion Iliescu, între Răul cel mare și Răul cel mic!
Chiar ești rupt de realitate!
În 1995 în timpul guvernării Iliescu - Văcăroiu a fost adoptat proiectul de țară în care România și-a trasat viitorul traseu euroatlantic! Mi-e greu să recunosc dar acel acord de la Snagov din 1995 a fost opera bătrânului Kaghebist Ion Iliescu!
Guvernarea 1996-2000 a fost pe sistemul un pas înainte doi înapoi!
Citește poezia lui Nechifor Crainic "Racul, broasca și o știucă"
În mult hulita guvernare Năstase 2000-2004 România a intrat în NATO și i-a fost acceptată aderarea la UE, cu începere din 2007! Asta ca să fim corecți!
Predau istorie și am simțul cronologiei!
Cenzură este și acum! Stai liniștit! Petrom-ul a fost prețul primirii noastre în UE!
Bătrânul Kaghebist e expresia lui Mircea Dinescu! Semn că nu prea citești presa și nu urmărești emisiuni de calitate la TV!
Dragnea a ajuns din nou un mare nimic, falit și fost pârnăiaș! Acum era mai sus dacă nu se băga în politică!
Criza deja a venit! Nu are legătură cu cei 100 de lei în plus cât ar trebui să primească profesorii la salariu începând cu 1 ianuarie 2022! Dar stai liniștit nu îi vor primi!
Văd, văd că nu e criză! La tine la Palazu Mare toți sunteți fericiți!
Totuși de ce nu dormi la ora asta?
Tomis Nord? Nu cumva pe vremuri, prin anii '90, i se spunea Ali Baba?
Te înțeleg! Pe acolo nu umblă din aia cu lanț de aur la gât, gros cat degetul mare de la picior și le bubuie boxele de la manele toată ziua?