"Directivele" liberale europene, care au restrans drepturile de educare si au acordat mana libera copiilor.
"acum 3 ore | Ion1989 a întrebat:
De ce in ziua de azi legile astea au devenit foarte proaste? Nu mai exista nici reguli, nici respect, nici bun simt. Din ce am auzit, este ca prin anii 1970 daca faceai o prostie, nu invatai la scoala sau vorbeai urat cu parintii, luai bataie pana mureai erai batut si la locul de munca daca nu munceai si acum in ziua de azi cica daca bati un copil se considera abuz, poti ajunge la puscarie sau pe la protectia copilului, acum copilul te bate pe tine, in loc sa il bati tu, nu ii corect si intr-adevar copii din ziua de azi nu mai invata nimic, sunt niste analfabeti, drogati, vagabonzi si niste boschetari, vorbesc foarte urat, respect nu au, bun simt nu au nici macar parintii nu se mai intereseaza de ei, legea cu bataia trebuia sa fie si acum, batuti cu cureaua si erau la fel de respectuosi, cu bun simt si acum"
Din cauza celor ca tine, care stau pe spinarea parintilor acasa si manaca din ce castiga bietii parinti iar cand vrea ceva fura.
Cat crezi ca-ti va mai merge in felul asta?
Pana esti prins cu furatul si atunci ajungi si tu tot la puscarie.
Pacat ca nu te-au batut parintii si pe tine (asa cum spui chia tu aici), macar nu mai furai si leneveai toata ziua.
Iar ai luat-o pe cimpii. Au fost destui copii educati fara violenta si atunci. La fel cum atunci - si acum - violenta de cele mai multe ori nu da rezultate pe termen lung. Problema nu e ca legile ar fi proaste, ci ca nu se aplica dar toata lumea afla asta. Inainte nu era mare fis in plus, doar ca era cenzurat la greu ce ajungea in spatiul public...
Bai femeie tu chiar nu gandesti deloc, nu am furat niciodata, tot ce am postat aici doar mi-a trecut prin cap, am doar fantezii sa fac prostii si sa fur, dar nu fac niciodata
Locuiesc intr-un oras mic unde sunt foarte putine firme de asta nu gasesc de munca, am mai lucrat si ca angajat si neanangajat, am si bani stransi, am lucrat si acum 2 luni, in deplasari nu ma duc
Pai tu singur te-ai laudat pe aici ca ai furat o camera video a unui vecin, care a montat-o pe un stalp... evident ca ai modificat topicul dupa ce ti-ai dat seama ca te-ai facut singur de rusine.
Vai de mine, tu nici nu stii sa citesti, nu am furat nicio camera de pe niciun stalp, nu am furat nimic, doar am cumparat o camera de supraveghere am comandat-o de pe un site, doar fantezii am, dar nu am furat nimic
GamingSoloInRetea întreabă: