| GamingSoloInRetea a întrebat:

Exista și români care își doresc sa fim ca și Coreea de Nord și sa avem un dictator similar cu Kim Jong-Un?

28 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tu trebuie sa fii tare micut de varsta, daca habar nu ai ce-i ala comunism, ca altfel nu ai pune asemenea intrebare.
Romania a fost comunista pana in 1989 si crede-ma ca nimeni nu-si mai doreste sa ne intoarcem acolo!

| GamingSoloInRetea explică (pentru Violleta2022):

Nu, eu am peste 20 de ani, dar sunt curios, cum oamenii l-au votat pe Georgescu care vorbeste ca Lukashenko, cred ca multi romani isi doresc sa fim ca Belarus sau Coreea de Nord

| Violleta2022 a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Curiozitatea ta nu face sens intrebarii, fiindca nu ai nici cea mai mica idee ce inseamna comunism si ce s-ar intampla daca ne-am intoarce la comunism.
Nu inteleg de ce folosesti ca exemplu Coreea de Nord, cand cel mai bun exemplu este Romania, care a trecut prin comunism in anii 1947-1989, desii voi generatia tanara havbar nu aveti ce se intampla in zilele noastre, dapai in epoca comunista.

| GamingSoloInRetea explică (pentru Violleta2022):

Eu doar am întrebat pentru ca mulți l-au votat pe Georgescu care are discurs la fel ca al lui Kim Jong-Un din Coreea de Nord! Mulți nu vor comunism ca la noi ci cum e acolo și îl cred pe Kim Jong-Un mai bun decât Ceaușescu!

| Violleta2022 a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Ce sens are intrebarea ta cu votatul lui Gorgescu, care oricum a iesit din concurs?
Deci nu l-au votat prea multi, odata ce ce nu a mai avut nici o sansa la alegerile prezidentiale.

| mihai69 a răspuns:

Cam 5 milioane.
Și se înmulțesc, fir-ar să fie!

| MistarGoGu a răspuns (pentru mihai69):

A cui este oare vina? Eșalonul 2 - 3 din PCR care au preluat puterea după 90" măturători de curți de la Miliție & Securitate transformați in bisnitari, buticari si apoi in miliardari de carton cu carnet de membru in PSD, PNL, UDMR, & Alte 70 de partide si partidulete de garsoniera!
Din vina CUI 5 milioane de romani si-u luat câmpii de sărăcie & coruptie si au muncit prin Europa sa-si vadă copii si nepoții 1 data pe an 3-4 zile de sărbători!

| mihai69 a răspuns (pentru MistarGoGu):

Păi a cui?!?

| MistarGoGu a răspuns (pentru mihai69):

70 % a noastră! 30 % factori externi!
Deși suntem neam latin " sânge fierbinte... teoretic " noi ne aprindem si reacționam al naibii de GREU! SUPORTAM batjocura si umilință pana trece cuțitul PRIN OS! Iar panaramele astea s-au învățat cu blandetea!
Ne mai surpa si boala națională! CAPRA VECINULUI! Se vede asta peste tot! Romanu mai bine da laptele la porc, lasa cultura pe câmp dar nu ar accepta o asociație *( agricola, industriala sau comerciala )! Care sa il ajute sa-si vândă marfa in conditii mai avantajoase!
Se aplica la toate nivelurile sociale : " Divide et Impera " = Dezbina si cucerește! La noi funcționează de minune... au si cu cine!

| GamingSoloInRetea explică (pentru mihai69):

Spui ca toti votantii lui Simion sunt simpatizanti ai comunismului?

| mihai69 a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Nu numai ei.

| doctorandus a răspuns:

Calin Georgescu poate n-ar fi ajuns dictator, pentru ca ar fi fost oprit la timp chiar daca ajungea presedinte. Dar are aceeasi psihologie cu Kim Jong-Un. Ba chiar s-ar putea spune ca Un e mai rezonabil decat Georgescu.

| gabicoo a răspuns:

Ca in Coreea de Nord - nu. Dar nostalgici după perioada Ceaușescu sunt destui și din păcate destule persoane din categoria celor născuți după revoluție. Eu care am prins cei mai glorioși ani ai lui nea Nicu, foametea și frigul anilor '80 nici nu vreau să aud de așa ceva.

| MistarGoGu a răspuns (pentru gabicoo):

Culmea tupeului! Au in numele tarii sintagma " Democratica "
DPRK

| J0B0MAT a răspuns:

Păi, cel mai recent sondaj arată că peste 60% dintre români preferă comunismul, deci dap.

| MistarGoGu a răspuns (pentru J0B0MAT):

Glorioasa " conducere " timp de 35 ani a eșalonului 2-3 din PCR! Pupincuriștii, măturători de curți la Miliție & Securitate!
S-au convins romanii ce le poate dibla de pe umeri!

| J0B0MAT a răspuns (pentru MistarGoGu):

Sunt de înțeles totuși, căci peste jumate din țară câștigă minimul pe economie, ori o medie de 3500 lei, din care abia îți ajunge să mănânci.Ce rost mai are că ai libertatea de a înjura politicieni, asculta Europa liberă sau citi orice carte vrei, când tu abia îți permiți cartea aia sau plăti abonament la net.Nu mai zic că nu prea își mai permite nimeni o casă și au noroc dacă au ceva lăsat de la părinți luat pe 3 salarii în comunism.
Sistemul actual deși democratic, te condamnă la sărăcie căci statul îți ia jumate din salariu.
Eu zic că e nevoie de reformă majoră, să facă un sistem de sănătate, locuințe, hrană mult mai accesibile, o piață a muncii echitabilă și care nu îți cere experiență la orice job ori să cunoști pe nu stiu cine.Și apoi să impună taxe și să îți ia jumate din salariul brut.

| LisaJulie a răspuns:

Cunosc câțiva! Chiar aproape de capitala! Argumentele lor? Tiktok și Facebook!,, Occidentul este al diavolului, vine pecetluirea lui antihrist, nu exista alte planete, sub Pământ este iadul, Coreea de Nord este singura țară libera de globalism, mai bine muncim 14 ore la câmp decat sa fim robotii diavolului "! Cu ăștia ți se pare ca poți vorbi ca un om normal?

| Cipi1212 a răspuns:

Eu nu vreau. Acolo dacă moare conducătorul iubit trebuie să plângi pentru că altfel o pățești.

| MistarGoGu a răspuns:

Pa mergi matale in China ia un tur in Coreea de Nord cu o agenție chineza *( ca numai ei fac acolo ) si apoi ne povestești si noua cum ți s-a părut aventura! Ce zici? Apoi vei constata ca oamenii aia au nevoie de internare prelungita la Obregia *( PSIHIATRIE)!

| eliancodrut a răspuns:

Da sunt. Si stii de ce? Pentruca organele de putere nu-si fac treaba sau o fac pe langa lege.
Un exemplu minor: o ruda de a mea a umblat in judecata timp 14 ani sa corecteze titlul de proprietate. In 9 ani a fost corectat in parte, iar apoi a ramas asa. Conform justitiei romane albul este negru. Lucru ce se putea rezolva in cateva luni.
Pe timpul lui Ceausescu zbura din functie si functionar si primar si judecator.

| angel6lust a răspuns:

Există în Obregia, Nucet și Socola.

| gabicoo a răspuns (pentru angel6lust):

De Palazu Mare ai uitat?

| GamingSoloInRetea explică (pentru angel6lust):

Votantii lui Georgescu îl apreciază pe Kim Jong-Un și ar vrea ca noi generația tânăra de 19-24 de ani sa fim duși la munca in agricultura cu forța

| angel6lust a răspuns (pentru GamingSoloInRetea):

Există o mare diferență între extremă stânga și dreapta. Pune mâna și documentează-te!

(Ambele sunt f*tute).

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Nu, ei isi doresc o "forma ideala" a comunismului.

| Whitte a răspuns:

Stii tu exect cum este colo? Ai trait acolo macar un an sa vezi cum este? Sau ai auzit povesti.
Nu, nici eu nu stiu cum este. Dar nu cred tot ce se spune.