La o facultate de drept este mult de invatat, inveti din toate ramurile dreptului si legislatia este vasta.
La examene scrii cat stii din subiecte si trebuie sa scrii atata cat sa reusesti.
După modul în care ai formulat întrebarea asta, mă îndoiesc că ai ce căuta la Drept.
Ok, far al inteligenței ce ești.
Dacă nu ți se pare că întrebarea "Ce să scrii în foaia de examen la facultatea de Drept" este idioată, te rog să răspunzi tu la ea.
Aștept.
Îți voi spune de acum înainte domnul sarcasm deoarece răspunzi cam la toate întrebările cu sarcasm! A întrebat și ea cât trebuie sa scrie ca să primească note mari! Care este ultima carte citita de tine?
Multumesc de sustinere I.F.U. Apreciez. Poate el (johnny123) este un geniu si nu stie inca poporul!
1. A întrebat și "ce" să scrie, fără să specifice absolut nimic altceva. Ce răspunsuri ar fi vrut să primească la întrebarea asta? Dă-i tu toate rezolvările posibile la toate subiectele posibile de la toate examenele posibile din toți anii de la facultatea de Drept.
2. Chiar dacă ar fi întrebat doar "cât" să scrie, tot absurdă ar fi fost întrebarea. Care ar fi răspunsul corect? Patru pagini? 289 de rânduri? 3247 de cuvinte? Un examen nu se notează la cantitatea de cuvinte ci la cât de bine ai tratat subiectele.
Dar evident, nu am pretenția nici de la tine nici de la ea să înțelegeți chestiile astea.
3. Chiar nu cred că vrei să comparăm cărțile citite. Mi-e teamă că nivelul tău este un pic sub "Aventurile lui Habarnam și ale prietenilor săi".
Nu am citit nicio carte in viata mea dar macar am bun simt si nu raspund sarcastic si ironic la toate intrebarile la fel ca tine! Sunt mai destept ca tine, in timp ce tu trebuie sa mergi la lucru in fiecare zi eu nu trebuie pentru ca nu am studii! Hahaha!
Așa e, tu ai bun simț și nu răspunzi sarcastic și ironic. În afară de chiar la întrebarea asta, când complet neprovocat ai ținut să te bagi în seamă și să-mi spui "Ca tu ești expert in toate și ești cel mai deștept de pe site-ul asta! "
Cât despre cărți și studii, am înțeles. Deci argumentul tău este "eu sunt mai deștept, pentru că nivelul meu este atât de jos încât mai jos nu se poate". E bine așa, stai jos.
Dar eu nu trebuie sa ma intretin singur si tu trebuie sa o faci! Deci eu castig! Haha!
Ce ai câștigat mai exact? Titlul de parazit? E în regulă că l-ai câștigat tu, eu chiar nu aspiram la el.
Mai degrabă titlul de om care face ce vrea cu viața lui și care nu este interesat de ce cred alții! Eu spre deosebire de tine nu mi-am petrecut tinerețea studiind sau hotarandu-ma ce sa fac cu viața mea, iar acum nu prea vreau sa fac nimic și sunt in regula cu asta
Ok, mai discutăm după ce mami și tati nu vor mai putea să-ți dea bani de mâncare și de chiloți.
Sunt o grămadă de persoane care se descurca in viața fără sa știe nimic! Ce, nu știai ca avem un premier care nu știe nici engleza?
Da, poate ajungi și tu premier, cine știe. Ești suficient de necalificat.
Nu mersi, pare cam multa munca și nu toți o pot fenta
Eu respect toate persoanele, sa știi ca cei leneși nu sunt niște oameni rai si lasatori, sunt oameni care își trăiesc viața cum le place și nu îi lasă pe alții sa le spune ce sa facă!
Cea mai buna este la Cluj, iar apoi la Bucuresti, in mod normal depinde de profesor, nu toti iti vor cere sa inveti sute de pagini, dar Codurile civil, penal si administrativ plus Constitutia trebuie studiate in profunzime
anonim_4396 întreabă: