| VerginicăVacăGrasă a întrebat:

Hey lume, am o dilema din cauza căreia am intrat în stâlp cu mașina, sunt bine si bun de plata. Din punct de vedere legal, daca o persoana care deține un imobil nu are copii si este mizantrop, el poate trece apartamentul sau pe numele animalului de companie?

4 răspunsuri:
| FreddieM a răspuns:

Da, este posibil, averea poate fi trecută pe numele unei pisici, unui câine sau papagal, doar dacă se indică persoana care are grijă de animalul respectiv. Deci, vrei, nu vrei este si un uman implicat in afacerea asta. Detalii aici:
https://playtech.ro/......apt-557316
Cheers

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu il poate trece direct pe animalul de companie dar il poate dona unei persoane care sa ingrijeasca animalul, facand un contract de donatie cu sarcini la un notar public.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Da, suveranistii au CNP si drepturi depline. Poti trece apartamentul pe numele unui astfel de animal.
Dar nu te sfatuiesc sa-l tii in casa.

Am si oferta pentru masina (reparat/vandut catalizator/alte combinatii), astept PM.

| minrest a răspuns:

Nu are copii, dar poate sa aiba alti legatari rezevatari, iar statul apara drepturile acestora. Daca nu are pe nimeni, statul este legatar universal, si isi va trimite echipa de avocati sa lupte cu pisica. Dar raspunsul util ti l-a dat Ioandelasal. Vezi ca nu ai voie sa conduci cu tensiunea arteriala ridicata.