Uneori cainii se intorc singuri acasa de la zeci de kilometri. Nu-i musai sa ti-i planteze in cartier aia de la ecarisaj. Crezi tu ca mai tin ei minte, dupa 3 luni de zile, de unde i-au adunat?
Daca tot ai energie, eu propun sa te iei de primar. Serios. Iti faci programare la secretariat, ceri audienta, primarul e obligat sa-ti asculte baiul, si-i umfli capul primarului cu problemele cartierul tau: sa faca ordine, sa faca adaposturi pentru animalele strazii, curatenie...ca de aia l-au votat parintii tai si de aia platiti impozite de va usuca.
Nu te lasa! Pe el!
Crede-ma ca ma tin minte, pentru ca le'am facut mai multe plangeri si i-am chemat de nenumarate ori si au venit, le'au luat si mi'au promis ca nu vor mai face probleme, caci le'am spus ca au incercat sa ma muste, atat pe mine cat si pe nevasta'mea....si uite ca le'au readus inapoi, pe furis chiar. asta ma deranjeaza, nu primaru, nu politica. toti incepeti sa dati vina pe politica, dar chestia e ca noi suntem de vina. noi le permitem sa iasa in strada, noi le permitem sa se inmulteasca, si tot noi el permitem sa se apropie de noi, cand le putem - face ceva permanent si sigur. cred ca asta am sa fac eu pana la urma.
Ce ticălos, ce hain poți fi! De ce nu lași animalele liniștite? Mai bine du-te și oferă-le un colț de pâine dacât să le dorești răul.
"de cine să mă ieu?"
Păi, in primul rând ia-te de tine! Învață să scrii corect gramatical dacă tot vrei să arăți că vrei să ti se acorde atenție. Și mai ales... dacă vrei să câștigi respectul cuiva! Mai bine ocupă-te de ceva prolific și nu-ți pierde timpul cu mici răutăți. Succes și minte îndestulată!
Exista o logica pentru care se intampla lucrurile astea. Chiar daca sunt "vagabonzi", cainii au un teritoriu al lor, un habitat pe care il ocupa... cei de la ecarisaj stiu asta, doar e domeniul lor de activitate, si stiu si ca daca niste caini sunt luati din spatiul pe care l-au "ocupat", mai devreme sau mai tarziu acel spatiu o sa fie ocupat de alti caini, si problema sa ramana neschimbata pentru tine si vecinii tai. Asa ca e de preferat ca animalele sterilizate sa fie eliberate in zona de unde au fost luate pentru a se pastra o anumita ordine. Macar stiti ca nu se vor inmulti, si solutia e sa faceti oarecum pace...
Alta desteapta voi chiar nu pricepeti romaneste?! deci dupa ce ca le'au sterizilat, le'au adus cei de la caresaj inapoi in cartier, sa ne "descurcam" noi cu ele, cu catzelele...adica sa mai incerce sa ne muste iar? sa risc treaba asta?
anonim_4396 întreabă:
pintexim întreabă: