Cu Klaus Johannis.Este un om capabil si parca putin diferit fata de toti politicienii romani.Mai ales ca e de etnie germana si cred ca a facut din Sibiu un oras foarte bun si frumos, mai ales ca Sibiul a fost si capitala culturala europeana.E un om capabil si de bun simt, tehnocrat.Pe Ponta il strica partidul. Oricum votul meu nu o sa conteze atat de mult, din pacate sunt multi care voteaza pentru o galeata sau o punga de faina si una de lapte, o matura sau o sapca.Si sunt multi care au o fixatie, sa voteze cu furnicile rosii adica voteaza cu celalalt rau din cele 2 psd si pdl.Cand ne vom invara minte si nu o sa mai votam cu fostii comunisti si cu partidele gorila mult patate de timp si de promisiuni desarte atunci vom avea un viitor stralucit.,
Imi desenez fata lui Vlad tepes. pe vremea lui nu se fura nici rahatul de pasare de pe drumuri
In Romania, nici bine nu le-a fost cetatenilor sub politica de stanga, nici firmelor nu le-a fost bine sub politica de dreapta. Practic s-au folosit de aceste denumiri pentru atragerea voturilor.
Probabil o conducere de dreapta si-ar putea face treaba bine, in cel putin 15 -20 de ani, in perioadele dinafara crizelor economice.
Sincer si eu il voi vota pe Klauss Iohannis, pur si simplu e un om normal la cap.
Adevarat, eu nu ma impotrivesc democratiei sau aripei stangi, sunt tari conduse de astfel de politica si traiesc foarte bine, dar nu pot sa-l vad pe Ponta presedinte sau prim-ministru.