| Adi1987 a întrebat:

La stiri arata numai crime, numai accidente, furturi, spargeri, batai etc. Ceva frumos nu arata, nu au altceva sa arate. intrebarea este: Oamenii nu se gandesc niciodata la ce ii asteapta daca fac astfel de fapte? Fac accidente, se bat, fura, omoara pe cineva. Cum sa omori pe cineva? Nu te gandesti ca stai jumate din viata in puscarie? Daca faci un accident, nu te gandesti ca mori sau ramai handicapat toata viata? Daca furi, nu stii ca ajungi la puscarie? Ei nu cunosc legile? Nu stiu consecintele?

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Se pare ca asa face audienta mai toata massmedia, cu lucrurile negative, nu cu cele pozitive.
Si aproape toate persoanele stiu ca nu este bine sa faci ilegalitati, maim ales dintre cele grave, probabil ca nu se gandesc mult la urmari sau cred ca nu vor fi prinsi.

5 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Se intampla o gramada de chestii pozitive, dar alea nu fac audienta. Asta e ce vrea lumea sa vada, asta se da. Legat de legi si altele... modul de aplicare e defectuos si uite asa ajungi sa ai hoti prinsi de zeci de ori care inca sunt in libertate sau abuzatori de minori/traficanti de persoane care nu fac o zi de bulau.

| Alex765431 a răspuns:

Ba da, se gândesc şi la ce va urma, dar ei se cred aşa experţi că poliţia nu îi vă prinde.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Caută pe internet TVR Cultural și acolo au seara un Jurnal Cultural. Pe Trinitas TV la ora 19:00? au jurnal, cu reluare la ora 22:00 și dimineața la ora 8.

| anonimg a răspuns:

Cele mai bune și folositoare știri sunt cele de la SperantaTV.

| Holiday a răspuns (pentru anonimg):

Alea nu sunt stiri. E doar manipulare infecta. Se vand iluzii fraierilor.