Salut,
Am cercetat in aceasta directie, si nu am gasit absolut nimic in privinta cu asta. In primul rand vreau sa te intreb daca harponul este pentru vanatoare subacvatica. Daca da, atunci trebuie sa afli ca pescuitul/vanatul subacvatic este ilegal. Daca nu, atunci trebuie sa te documentezi in Constanta la Marina
Cat urasc atunci cand oamenii omoara alte vietuitoare doar pentru propria distractie, tie ti-ar placea sa arunce cineva cu un harpon in tine? Urasc toti oamenii care vor sa omoare alte vietuitoare doar pentru propria lor distractie, si imi vine sa va omor eu pe toti, sa vedeti si voi cum e sa suferiti o moarte lunga si chinuitoare plina de suferinta si agonie, exact asa cum au suferit animalele pe care le-ati omorat doar ca sa va simtit voi bine. Nu mai pot, simt ca explodez de furie si imi vine sa urlu cat pot de tare, nu am mai simtit o astfel de ura niciodata, imi vine sa va omor pe toti. Daca as fi avut o sabie, v-as fi facut bucatele pe toti astia care face rau animalelor.
Am vazut ca mi-ai evaluat raspunsul ca fiind nefolositor si amuzant, si da, ai dreptate, nefolositor a fost, pentru ca nu te-am ajutat in nici un fel, dar nu stiu ce ti s-a parut asa de amuzant, daca ce am scris eu acolo ti s-a parut amuzant, mi-e mila de tine. Ura mea s-a amplificat.
Dar tu ai dispret si fata de macelarii din abatoare?
De ce ma urasti pe mine ca ucid pesti?
Nu te urasc doar pe tine pentru ca ucizi pesti, ii urasc pe toti cei care ucid animale, fie ca le ucid pentru distractie, fie ca le ucid pentru a le manca, sau pentru orice alt motiv. Iar cand ti-am vazut intrebarea m-am enervat foarte tare, si chestia asat m-a iritat rau de tot.
Se pune daca doar cumpar de la market ceva de mancare fiind produs animal?
Inseamna ca te urasti si pe tine,, daca tot vrei sa ucizi pe altii, bwhahahahahaha
S-o luam logic, zici ca urasti pe cei care ucid alte fiinte,, dar tu doar ca ai in cap acest lucru, inseamna ca te urasti pe tine insuti?
Am spus ca ii urasc pe cei care omoara alte fiinte, eu inca nu am omorat pe mineni. Si sa stii ca ma refeream la oameni care omoara animale si se amuza pe acest fapt, spre exemplu pescuitul.
Pescuitul e ceva stravechi,, e forma de a procura mancare, nici intr-un caz nu e sadism, e doar o forma de a procura hrana.
Sadismul e ala in care toti prapaditii care fac risipa oxigenului omoara animale fara un scop anume, le omoara sau le schinguie pentru simplul amuzament, alora chiar le-as da foc/
Da, oamenii de genul pot intra la categoria de psihopati/bolnavi mintal. Cei care se amuza pe seama suferintei altora!
Daca ai timp si stii engleza, poti sa cauti pe Youtube earthlings, dar gasesti si varianta subtitrata in romana, si sa te uiti si apoi sa imi spui ce parere ai, eu am ramas socat cand am vazut ce era acolo, si am si plans.
Cine nu stie engleza in ziua de astazi? O sa vad ce vreme am/
Ai putea ramane surprins cate persoane nu sunt in stare sa invete limba engleza in zilele noastre. Colegul meu de camera e unul din ei, i-am aratat o poza in care scria ceva in engleza si a zis ca sa si ii traduc ce scrie acolo, ca nu pricepe nimic.
Stiu, ca eu in mare parte din asta am invatat-o, ca la scoala nu faceam cine stie ce engleza, plus ca nu toti eram de acelasi nivel si nu putea profa sa faca timpurile verbale cu cineva care a depasit faza aia deja, asa ca am invatat singur engleza, nu am avut nevoie de un profesor, plus ca engleza e o limba extrem de usoara dupa parerea mea.