| IonelFlorianUrzica a întrebat:

Ma întreb de ceva timp: un om care are probleme penale cu legea, a distrus sediul Statelor Unite în urma cu patru ani, voia sa le oblige pe femei sa aibă copii, chiar și femeile sărace care nu au cu ce sa își hranesca copiii iar acum le recomanda femeilor sa nu ia paracetamol sau alte medicamente dacă sunt însărcinate, un om cu multe probleme psihice și semi senil care tot insista ca a câștigat acum patru ani și nu este capabil sa își recunoască înfrângerea după atâta timp, după părerea mea nu a câștigat niciodată, au fost fraudate de Rusia și în 2016 și în 2024 iar Hillary Clinton și Kamala Harris trebuiau sa câștige pentru ca nu are cum ca ambele sa fi obținut atât de puține voturi! Voi ce credeți, după părerea mea Donald Trump nu a câștigat pe merit ci cu ajutor din partea Rusiei! Ce părere aveți despre asta?

7 răspunsuri:
| MistarGoGu a răspuns:

Cam peste tot președinții sunt marionetele celor din umbra! Bancheri, masoni alte gasti oculte! Americanul de rand este bun doar de plătit rate pentru case, mașini, vacante, iphone-ul din buzunar! Taxe de drum, pe munca. pe TOT! O Sluga a sistemului! Nici in alte parti nu este diferit!

| MistarGoGu a răspuns:

Multe companii americane nici nu mai au sediul central in USA! Fac tot felul de inginerii financiare sau muta profitul prin Caraibe & Panama! Poolimea duce greul acolo! Nu companiile!

| gabicoo a răspuns:

Noi credem că ar trebui să fie coleg cu tine la Bălăceanca.

| IonelFlorianUrzica explică (pentru gabicoo):

Vino sa ma ajuți sa ud gradina dacă tot nu mai ai catedra!

| sierra1 a răspuns:

"după părerea mea Donald Trump nu a câștigat pe merit ci cu ajutor din partea Rusiei! "

e părerea ta (gresită desigur): l-au votat/ales concetățenii lui americanii mai "ingrămădiți" - așa cum și la noi, avem din plin din ăștia, "ingrămădiți"

| gabicoo a răspuns (pentru IonelFlorianUrzica):

Nu ar fi mai bine să te plantez într-un ghiveci și să-ți montez un sistem de irigații cu picatura? Că nu am timp de grădina ta!

| darrio2007 a răspuns:

Intreabă-l pe Trump. Sigur iti va raspunde.
Sunteti amandoi pe sistem.