| Diginaro a întrebat:

Matusa mea a decedat, si am mers cu copia de deces sa anunt la Digi, mi au spus ca trebuie sa aduc originalul si router ul, plus sa platesc cei200 si ceva de lei, datoria rămasă de ea. Eu cred ca nu ma poate obliga nimeni sa platesc datoriile decedatului.Voi ce credeti sau stiti despre aceasta situație?
Multumesc mult!

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Datoriile decedatului raman in sarcina mostenitorilor, bineinteles daca accepta mostenirea.
Daca nu esti mostenitor sau esti si nu accepti mostenirea atunci nu trebuie sa platesti datoriile matusii.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sa mearga copiii mătușii tale la Digi si sa rezilieze contractul poate merge cu copia certificatului de deces al matusii ca acolo are CNP ul ei, sa duca inapoi echipamentele router si ce a mai avut de la digi in custodie, si bineinteles sa plateasca datoria 200 lei si gata a reziliat contractul bătrînei.

| ValentinMihai78 a răspuns:

Vei sărăci dacă achiți cei 200 de lei! Mătușa, când era în viață nu te-a ajutat financiar niciodată? Tot așa spunea, nu am? Nu vă mai satură pământul de lăcomie! Că ulii sunteți după ce vă moare o rudă, iar dacă are o datorie vă dați ochii peste cap!
Tu ce crezi că vei muri fără datorii? Că nu vor rămâne urmași după tine cu datoriile tale?
În loc să te vaiți aici, plăteai datoria și gata!
Sau să dai 200 de lei pe o comandă on-line, nu e scump, dar să plătești o datorie de 200 de lei e scump!
Nu uita, nu ești nemuritor!

| darrio2007 a răspuns (pentru ValentinMihai78):

Mai bine tăceai.

| ValentinMihai78 a răspuns (pentru darrio2007):

Da, știu adevărul deranjează!
Uite că nu tac!

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Trebuie obligatoriu să plăteşti, dacă nu cine ştie ce metode vor aplica ca să plăteşti, poate va invoca poliţia.