| UnchiulRamiz a întrebat:

Merita sa bagi bani in Tinder?

24 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Depinde,dacă ești un bărbat frumos, atractiv, vei găsi fete, dar doar 10% le atrage, dacă ești bogat, popular o sa stea cu tine din interes, dacă ești băiat normal vei găsi foarte greu asta și pentru că e plin de bărbați, undeva la 80% sunt bărbați că și peste tot

| UnchiulRamiz explică (pentru RAY):

Mosotti zice ca arat ok, mindfulness a zis ca arat normal. Mai stii ceva de el? Oricum acum nu platesc ca am o problema de sanatate, am rabdare sa izbutesc si apoi mai vad.

| RAY a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Și eu am spus la fel, pe primul loc e sănătatea, eu am o problema cu greutatea cu asta vin probleme grave m-am băgat la slăbit de o luna, mindfulness e tipul din Timișoara cu pariurile? Nu contează ce spun eu sau alti contează ce cred fetele

Da el e cu pacanelele big grin sau era, ca nu mai juca.

| RAY a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Poate are alt username

Ori nu a mai revenit? Ambivert e suspendat, era al lui.A tinut-o tot cu hate la tigani si romani si l-au zburat.

| mihai69 a răspuns:

Doar pentru ei.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Depinde putin.
Daca nu te deranjeaza sa dai suma aia (parca 600 si ceva de lei pe an), si stai intr-o zona populata (pe tinder), merita.
In versiunea gratuita, e destul de greu sa ai match cu cineva. Trebuie sa dai foarte mult swipe, pana ramai fara persoane, ca sa fii sigur ca persoanele care te plac la randul lor, vor avea match cu tine.
Iar per total, daca merita Tinderul, eu zic ca da. Cred ca a ajuns cea mai populara metoda de agatat, e multa lume acolo.

| UnchiulRamiz explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Eu stau in HD, slabe sanse sa gasesc ceva. Si care sunt pe aproape nu vor relatii la distanta. Pierdere de timp si bani, parerea mea personala.

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

In cazul tau, da.

| gabicoo a răspuns:

Nu.

| Cipi1212 a răspuns:

Este un site de matrimoniale?

| UnchiulRamiz explică (pentru Cipi1212):

De dating, dar si matrimoniale.

| Cipi1212 a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Nu merită, pentru că poți fi păcălit atât financiar cat mai ales sentimental.

| UnchiulRamiz explică (pentru Cipi1212):

Financiar mai degraba, ca sunt si profile false pe acolo. Sentimental cu ce sa fiu pacalit? Eu nu sunt pusti sa Florica sa visez, imi dau seama cand te minte cuneva. Greu de tot pot fi mintit

| Cipi1212 a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Încearcă mai degrabă Fdating. Este gratuit.

| just4ubr2015 a răspuns:

90% din profilurile dupa tinder sunt false create de admini nu merita sa ai cont platit acolo e ca si cand ai arunca bani iesi in parc in lume in excursii cu alte femei cauta pe Facebook

| UnchiulRamiz explică (pentru just4ubr2015):

Fix pe Facebook gasesti femei? laughing

| just4ubr2015 a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Da unde gasesti la anunturi la decese

| qgenius153 a răspuns (pentru just4ubr2015):

This guy knows.

| JohnnydeFeer a răspuns:

Nu merita

| Gabryel85 a răspuns:

Nu cred, mi se pare scump.

Întrebări similare