| Hyunjinsboxers a întrebat:

Mi s-a pus poprire pe cont, pe o datorie care nu e a mea, e a lui tata. Eu nu sunt girant sau orice altceva
Am sunat la banci, mi-au zis nr dosarului, dar fara nume, fara CNP, iar eu in aplicatie nu am niciun detaliu pentru identificare.
Eu am vorbit cu executorul separat, sa ii mai achit eu, dar nu sa puna poprire pe al meu, in niciun caz
Maine sun executorul, dar as vrea indrumare daca stiti

6 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Probabil, executorul a inteles ca preiei tu datoriile tatalui tau.
Cu el trebuie sa clarifici problema.

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Stimate domn, eventual ceri o părere colegului Ioandelasal. Dansul te poate sfătui in această speță. In același timp, din câte știu eu (și sper sa nu mă înșel. Corectati-ma colegii daca greșesc) in anumite cazuri, chiar daca nu ești girantul unui împrumut, exista cazuri in care recuperarea datoriei se extinde la membrii de familie apropiați ai datornicului.

| Hyunjinsboxers explică (pentru Bula):

Nu am semnat nimic totusi, nu e legal

| Hyunjinsboxers explică (pentru AsgaardSephiroth):

O sa vad maine ce zice si revin

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Executorul judecatoresc a gresit, nu avea voie sa-ti popreasca contul bancar daca nu ai fost garant.
Du-te la executor sau trimite acestuia o scrisoare cu confirmare de primire si solicita ridicarea popririi. Daca nu o faci poti depune o contestatie la executare si sa-l reclami pe executor la Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti.

| Hyunjinsboxers explică (pentru Ioandelasal):

Cum as putea sa scriu scrisoarea asta?