Pana la guvernanti, sunt de parere ca trebuie sa ne punem la punct pe noi, sa ridicam cumva tara, macar prin caracter si educatie. Si, sa nu ne facem de ras tara prin poze afisate pe Internet in masina, cu ochelarii de soare.
Think about, si dupa vorbim si de guvernanti. Ca de latrat, oricare e capabil.
Ar fi cazul, dar atata timp cat majoritatea idolatrizeaza mocirla in care traiesc nu se poate face nimic consistent. Traim, sperand!
Meritam sa fim luati in bataie de joc.Noi ne-am ales reprezentatii in parlament, noi ne-am ales presedintele. Ce iti faci cu mana ta stii cum se numeste
Ar trebui, dar nu se poate din cauza lipsei unitatii nationale.Suntem divizati foarte mult, interesul personal primeaza, mai ales acum in vremurile astea tulburi.Maieul este mai aproape de corp decit camasa, fiecare isi urmeaza interesul propriu!
Care guvernanti tipule? astiaare au avut curaj sa reformeze sistemul prin masuri nepopulare? de care s-au ferit toti, pentru a nu pierde electorat? ca toti au fost guvernanti in 20 de ani si martor ni-e Dumnezeu ca numai grija de tara nu au avut, ci doar de buzunarele lor.si acum? astia de acum ce dracu sa mai fure ca de unde nu-i nici dumnezeu nu cere, dar la noi cer toti cei care au frecat luleaua pe bani moaca, crezand ca li se cuvine tot la fel.si nu mai e, de unde.
Prietene Flav, se pare ca nu ai probleme cu soarele...eu am. Sunt pus la punct suficient.
Pe viitor, ar fi bine sa raspunzi la intrebare si sa lasi frustrarile personale legate de cei care posteaza o poza in care poarta ochelari.
BTW am postat poza (care dupa parerea mea nu denota nici lipsa de caracter, nici lipsa de educatie) pe un site de... duzina as putea spune nu pe unul de "interes national" ) asa ca nu ma simt facand tara de ras.
Sunt ochelari din peco, iar masina nu se vede ca ar fi vreo marca opulenta asa ca prietene aici e marea ta problema!
CAPRA VECINULUI!