Cu ce tăieri de burse, sporuri si salarii a început Bolo și ND, cred că mai degrabă AUR își va dubla procentele.
Stai să vină și facturi duble la energie și stai să vezi prețuri crescute la alimente.
Apoi, mă gândesc serios dacă această alianță "contra naturii" are șanse să reziste măcar un an
Partidul AUR nu are activitate politica. Nu are pe ce sa fie scos in afara legii, cand ei nu si-au facut treaba niciodata. Nu au propus legi, nu au votat, nu au participat la sedinte. Nu au activitate politica, in nici o directie. Nu au pe ce sa fie acuzati.
Activitatea lor este doar in mass-media, unde destabilizeaza societatea, dar asta nu este activitate politica, ci "influencering".
Sa speram ca autoritatile nu vor mai dormi, si vor incepe sanctionarea pe persoana fizica, cum au inceput cu Georgescu.
Sosoaca spre exemplu trebuia inchisa din 2020, cand indemna la incalcarea legii.
Iar odata cu AUR (si derivatele ruso-extremiste), ar trebui pus la punct BOR-ul, care trage mai mult spre divizare si fascism, decat spre statul roman si credinta iertarii, cum spune doctrina ortodoxa.
Statul roman ar trebui sa inchida "lacasele de cult" in care se propaga ideologii politice si indemnuri spre comportamente periculoase, in special dpdv medical.
Se poate insa ca autoritatile sa nu actioneze, tocmai pentru a evita scenariul in care vor fi acuzati (cu dovezi plauzibile) ca sunt impotriva religiei cretin-ortodoxe si a liberei exprimari.
Rusii sunt cu ochii pe noi, si abia asteapta niste miscari din care sa reiasa ca "regimul nazist face din nou victime in fosta regiune salvata de sovietici in ww2".
Ca să faci asta trebuie să ai motive foarte serioase. Nu au putut nemții cu AfD-ul care este pe față de extremă dreapta și crezi că vom putea noi. O soluție ar fi dispariția "naturală" de pe scena politică - așa cum au dispărut PNȚ-CD, PRM, sau partidul lui Dan Diaconescu, dar cu măsurile fiscal-bugetare, luate de Bolojan, la următoarele alegeri AUR va avea peste 40% din voturi - deci nici o șansă. Au mai fost unii care prin 2010 au luat măsuri la fel de dure - la PDL mă refer - și abia s-au salvat fuzionând cu PNL. Nici partidele din actuala coaliție nu vor sfârși prea bine - să vedem cine îi va salva.
In 5 ani, cat e Nick sef pe tara, poate aparea alt partid mai puternic ca acesta. Tara asta te socheaza.
Va rezista la fel ca și tandemul Nicu și Marcel. Este o coaliție a disperării - să nu-și piardă privilegiile. Nu le pasă lor de salvarea țării și de binele poporului.
Alianța asta conta naturii a fost impusă de primarii PSD și PNL cărora li s-ar fi închis robinetul cu un alt președinte și alt guvern. Pentru binele a câtorva mii de primari și a găștilor din jurul lor (maximum 100.000 de persoane) sunt sacrificați milioane de români.
Acești primari, cu toate că au în mâna lor 97% dintre primăriile din țară nu au fost în stare sau nu au vrut să-l ajute pe Crin Antonescu să intre în turul doi - candidatul Alianței PNL - PSD. Eu le-aș tăia robinetul la toți - dacă vor investiții să acceseze fonduri europene, nu să aștepte fonduri de la guvern. Dar fondurile europene nu pot fi furate pe când banii de la guvern...
Cu ce tăieri de burse, sporuri si salarii a început Bolo și ND, cred că mai degrabă AUR își va dubla procentele.
Stai să vină și facturi duble la energie și stai să vezi prețuri crescute la alimente.
Apoi, mă gândesc serios dacă această alianță "contra naturii" are șanse să reziste măcar un an