Abuzurile se vor termina atunci cand conducerea se va schimba, si pentru asta ne trebuie mai multa educatie
Abuzurile si coruptia se vor termina cand fiecare individ va fi capabil sa impuna si sa nu le mai accepte, dar din moment ce 1 din 10 nu e de acord cu ele iar ceilalti 9 sunt de acord sau pur si simplu sunt prea speriati sa se impuna si sa isi exprime punctul de vedere de frica gurii lumii sau de frica sa nu fie abuzati, abuzul si coruptia vor continua sa existe.Nu conducerea trebuie schimbata prima data, ci mentalitatea omului!
Abuzurile se vor termina cand coruptia se va sfarsi, adica nici-o data! Mereu o sa fie o coruptie acolo cat de mica... nu exista ca coruptia sa fie exterminata
la momentul actual este extrem de mare asta e singura chestie caci nu cred ca dintr-o data toata lumea depe pamant o sa judece cinstit si la modul pozitiv. Sunt multi oameni rai cea ce se ajunge la coruptie tine de natura umana pe scurt!
Cand conducerea unui stat politienesc cum este Romania are in frunte un securist si un fost sef la SIE,sunt slabe sanse de normalitate in orice domeniu.Vor fi abuzuri peste abuzuri, coruptie, amenintari cu dosare politice inaintate procuraturii.insulte la adresa populatiei,sclavie,sfidare,nepasare si tot ce este mai rau ne vor oferi noua,, romanlor,, japitele astea ordinare de la putere.Mai nou, isi indreapta atentia vad si asupra Antenei3 pe care vor sa o lichideze.singurul post de stiri unde puteai urmari toata bataia de joc cu care ne dispera baietii destepti din partidul portocaliu.singura televiziune care nu la pupat in cur pe Basescu.Eu mi.as dori oarecum sa reuseasca, asa-i vor pune pe cei inca neatinsi de putregaiul portocaliu in legitimitatea de o noua si ultima revolta.Sa auzim de bine!
Cand conducerea unui stat politienesc cum este Romania are in frunte un securist si un fost sef la SIE,sunt slabe sanse de normalitate in orice domeniu.Vor fi abuzuri peste abuzuri, coruptie, amenintari cu dosare politice inaintate procuraturii.insulte la adresa populatiei,sclavie,sfidare,nepasare si tot ce este mai rau ne vor oferi noua,, romanlor,, japitele astea ordinare de la putere.Mai nou, isi indreapta atentia vad si asupra Antenei3 pe care vor sa o lichideze.singurul post de stiri unde puteai urmari toata bataia de joc cu care ne dispera baietii destepti din partidul portocaliu.singura televiziune care nu la pupat in cur pe Basescu.Eu mi.as dori oarecum sa reuseasca, asa-i vor pune pe cei inca neatinsi de putregaiul portocaliu in legitimitatea fireasca, de o noua si ultima revolta.Sa auzim de bine!
Corect. Daca nu se stia cu musca pe scafirlie, n-avea de ce sa-i tremure chilotii.
anonim_4396 întreabă: