| acelceva a întrebat:

O intrebare dificila pentru a ne mentine mintea agera. Sa avem discutii civilizate:

CNA a sancționat Realitatea Plus obligând-o ca pe 27 august 2025, între orele 19:00 și 19:10, să întrerupă emisia și să afișeze doar textul oficial al deciziei, după ce pe 19 august a difuzat emisiuni cu titluri precum

Bomba momentului: Raportul SUA despre anularea alegerilor"

Cum ne-au anulat alegerile

Demascarea mârșăviei globaliste

Surse: Iohannis, Ciolacu și Odobescu au executat planul Biden

Sugerând o implicare a Statelor Unite în politica internă a României. Credeți că această măsură este justificată pentru protejarea informării corecte a publicului sau reprezintă o formă de cenzură mascată?

Incep eu. In presa din Romania am gasit articolele astea:
Ca sa nu pun link va dau titlul si publicatia, sa puteti cauta:

"EXPLOZIV! Surse din administrația TRUMP ar confirma că SUA investighează posibila IMPLICARE a administrației BIDEN în anularea alegerilor din România" -Gandul

SUA nu cred că Rusia s-a implicat în alegerile anulate din România, pe care le numește o „restricție nejustificată a libertății politice
Citeşte întreaga ştire: SUA nu cred că Rusia s-a implicat în alegerile anulate din România, pe care le numește o „restricție nejustificată a libertății politice" - Libertatea

Presa americană conservatoare despre România: "It’s Time to Cut Romania Off"-propolitica

PS. Ca un ultim argument, am vazut presa conservatoare din America, pe X, sa atace decizia CCR prin care a anulat alegerile

Randul vostru

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Deci mintea ta nu face diferența între VERDICTUL dat de realitate care afirmă că a existat un plan exact care a fost executat și celelalte știri care afirmă că ar exista o posibilă ancheta, sau că ar fi presupuneri?
Plus, da so Gândul este aceeași mizerie de propaganda aur

| acelceva explică (pentru suntserios):

Si unde mai exact este verdictul asta?

App, pentru astia ce mai au memorie sa isi aduca aminte, Nicusor a promit in campanie ca in prima sedinta CSAT se va discuta si se vor face publice detaliile alegerilor anulate.

Nu s-a intamplat asta desigur.

| suntserios a răspuns (pentru acelceva):

Da, si Ponta a promis autostrada in mandatul lui
si Simion a promis case
si Iohannis a promis Romania educata
si Dan a promis ca nu va creste TVA

Politicienii nu respecta ce zic in campanie, ete noutate.

Pe de alta parte presa are cu totul alt rol si sa nu uitam ce mizerii a facut realitatea mai ale din seara alegerilor cand si a manipulat publicul facandu-i sa creada ca Simion e mereu castigator ca sa pregateasca scandalul cu posibila fraudare... ca apoi sa vina cu verdictul. Biden a interferat cu alegerile din Ro.

Inca odata afirmatia "Iohannis, Ciolacu și Odobescu au executat planul Biden" inseamna un verdict. Cine a avut un pla si cineva l-a executat, fara sa precizeze bineinteles nicio dovada nimic.

Restul publicatiilor fac afirmatii care sugereaza o posibila implicare, o investigatie samd.

Pe de alta parte tu, cetatean cu spirit civic si buna credinta, poti oricand formula o plangere la CNA impotriva oricarei publicatii si televiziuni. Nu te opreste nimeni.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Du te nene si culca te ca esti beat

| mihai69 a răspuns:

Ai un creieraș foarte neted dacă pici așa ușor în astfel de capcane.
E manipulare clară, titluri clickbait. Dacă mergi la articole constați că nici nu se pomenește despre ce spune titlul.
Așadar decizia CNA este în opinia mea nu corectă, ci prea blândă.
Goarnele rusești trebuie îngropate!

| gabicoo a răspuns:

Mai vorbim peste un an - atunci cei care te înjură acum s-ar putea să-ți spună că și dreptate. Sper să se trezească până atunci. Eu m-am trezit în mai puțin de o lună după alegerile prezidențiale.

| ania a răspuns:

Au fost anulate, evident.

| MihaitzaItza a răspuns:

Orice masura luata de cna impotriva celor de la realitatea este pentru protejarea informării corecte a publicului