Păi e foarte simplu: Când îți cere să muți mașina de pe locul "lui" îi ceri respectuos să-ți prezinte actele care demonstrează că este al lui.
Dacă nu vrea, poți să-i spui că și tu ai moștenit locul ăla de la o mătușă. Dacă nu ne bazăm pe dovezi, atunci oricine poate susține orice, nu?
Nu poate detine nimeni spatiul public.
"Mostenirea" de la bunicul nu inseamna nimic.
Data viitoare cand mai face scandal chemi politia locala sa le prezinte lor documentele, cu precizarea ca daca observi ca masina ta pateste ceva intre timp stii cui sa faci plangere penala pentru distrugere.
E vrajeala ca sa plece lumea. Locurile de parcare publice sunt cu abonament anual.
Pui persoana respectiva sa cheme politia locala daca ii ocupi locul si sa le arate lor dovezi.
Nu se poate.
In schimb locul de parcare poate fi inchiriat de respectivul si ar avea dreptate sa solicite tuturor sa nu-i foloseasca locul.
Daca mai face galagie cere-i sa prezinte actul care dovedeste ca ar fi inchiriat de el.
Nu sunt locuri de parcare, ci un "trotuar" mai lat unde se parchează
N-ai spus asta in intrebare. Daca nu este vorba de locuri de parcare atunci n-are nici un drept, este dreptul primului care parcheaza.
Am uitat sa menționez asta, îmi cer scuze. Mulțumesc de raspuns.
Oare o sesizare se poate face? Dacă da, unde? Primarie, politie locala?
Daca mai face galagie, ameninta, injura, etc poti face reclamatie la politie si este posibil sa fie amendat conform L.61/1991.
De asemenea poate fi dat in judecata pe cale civila, in baza raspunderii delictuale, pentru afectarea dreptului la demnitate, in caz de injurii sau calomnii.
Mda. "Pentru afectarea dreptului la demnitate in caz de injurii și calomnii" dar tu îl indemni să înjure și să amenințe. Se vor da reciproc în judecată așa.
Chiar asa? De unde ai scos ca eu l-am indemnat sa injure sau sa calomnieze?
anonim_4396 întreabă: