| Cjsjsjshhdhshaja a întrebat:

Salut! Sunt studentă și anul trecut în octombrie am câștigat o sumă de 1129 lei la superbet pe numele unei colege pe un cont făcut de mine de care ea nu știa, dar banii au intrat în contul meu bancar. Acum, colega mea riscă probleme cu ANAF-ul și cu bursele/surplusul de la alocațiile fraților ei pe care s-ar putea să le ceară înapoi cei de la ANAF pentru ca nu a declarat venitul neștiind de el, însă nici nu vrea să depună plângere penală și nici eu nu doresc implicarea poliției. Vreau să întreb care sunt șansele să am probleme legale dacă fac o declarație prin care să clarific că banii au fost ai mei. Apreciez orice sfat! Mulțumesc mult!

1 răspuns:
| Danielandrei21 a răspuns:

Este o problema deoarece tu ai buletinul la cont pe numele ei, iar banii i-ai retras pe contul tau bancar dupa aceea. Datele trebuie sa coincida cu titularul contului asta e o politica de la Superbet.Si cum adica nu a declarat venitul? In momentul cand faci o retragere pe Superbet iti ia o taxa de retragere si nu mai trebuie declarat.Iti zic asta deoarece ma joc de 4 ani si am avut castiguri mari si nu am avut nici o problema cu declaratul banilor.