Nu este cazul sa desigileze un produs pentru a-l receptiona, te-au mintit cu nerusinare. Nu este o obligativitate legala, insa la orice firma serioasa de electronice produsele desigilate se vand separat, cu un mic discount.
Daca l-ai luat asa, nu mai ai ce face. Trebuia sa le ceri sa iti arate regulamentul intern al lor, sa te convingi. Nu au o astfel de regula, te asigur. Acela este un alt produs reparat. Se stie ca Domo nu e o firma serioasa.
Nu este adevarat, te-au mintit. Precis este un produs care a avut probleme, restituit de alt cumparator si pe care l-au reparat. In mod normal asemenea produse se vand cu un pret mai scazut si cumparatorului i se spune asta. Laptopul trebuia sa fie in cutie sigilata si sa fie desfacut doar in fata ta, pentru a vedea ca functioneaza. Puteai sa-l refuzi si sa soliciti altul sau restituirea banilor.
Ti-au dat un produs de la resigilate. Fa reclamatie la OPC. Dar pana se rezolva... s-ar putea sa nu mai conteze.
Produsul sigilat, din cate cunosc, se verifica prin desigilare in fata clientului, indiferent de felul acestuia. De fiecare data cand s-au tiparit datele pentru garantie, produsul a fost desfacut si analizat in fata mea, pentru a nu exista lipsuri sau alte defecte cauzate de transport (se poate intampla). Cum s-a spus deja, suspectez si eu ca e vorba de un produs de la "resigilate", care trebuia sa aiba un discount, si nu sa fie vandul la pretul unui produs nou. Atat timp cat e in garantie, ai tot dreptul sa ti-l inlocuiasca. Eu te sfatuiesc sa ceri banii si sa cumperi produs sigilat din alta parte.
Ti-a dat tot unul reparat.Sau adus de altcineva inapoi.Ca si tine.Normal era sa il desigileze in fata ta.Nu asa se face receptia.Controlul CTC se face la iesirea din fabrica.