| anonimBT a întrebat:

am si eu o mica problema, mergeam ieri seara pe strada si am zis sa nu mai ocolsesc pana ajung acasa si sa merg printre blocuri pe o scurtatura, am intrat pe o alee, am mers vreo 10 metri si imi iese unu in fata cu un cutit si zice: "scoate ce ai si nu-l folosesc" i-am dat low kick( lovitura joasa de picior, in zona genunchiului am dat", el a cazut in genunchi dupa care i-am dat un cot in fata, grav de tot si am fugit, sunt la box de 7 luni dar inainte de a asta am facut box tailandez cu o cunostinta de-a lui tata, nu m-am mai uitat sa vad daca s-a ridicat ala, ce as putea pati in cazul in care se duce la politie? nu mai tin mitne daca mai era sau nu cineva prin preajma, am dat si am plecat, s-a intamplat foarte rapid. vreau raspunsuri serioase, evident cel mai bun ia funda.

Răspuns Câştigător
| wonderfulwz a răspuns:

Frate, nu patesti nimic, a fost ca sa te aperi, nu patesti nimic!

8 răspunsuri:
| AnonymousTPU007 a răspuns:

Ala n-o sa mearga la politie stiind ca el te-a amenintat cu un cutit ca sa-ti fure banii. Oricum, a fost in legitima aparare.

| LorenaAnca a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai! Oricum, a fost in legitima aparare!

| anonimBT explică (pentru LorenaAnca):

Am vorbi cu ei si au avut o reactie destul de calma, taicamiu mi-a zis ca trebuia sa-i mai ard vreo 2, sa il iau de gat si sa-l duc la politie, maicamea a zis ca puteam sa-l omor, ca el nu stie sa faca ce stiu eu, si multe alte chestii de genu, dupa care amandoi au venit la mine si mi-au spus ca am facut ce trebuie si ca ramane intre noi, daca mergem la politie e 80% probabil sa o incurc eu pentru ca nu sunt sigur ca mai era cineva pe acolo care sa confirme ca a fost auto-aparare, daca asta zice ca l-am batut ca nu mi-a placut fata lui sau mai stiu eu ce? parerea mea si a parintilor mei e sa nu ma duc nicaieri ca-i mai bine asa, mersi pentru ajutor tuturor.

| InnaArkane a răspuns:

Ce ar trebui sa insemne "scoate ce ai si nu-l folosesc"?

| anonimBT explică (pentru InnaArkane):

Adica sa ii dau bani, telefon sau ce am si nu ma taie, intelegi?

| JustAaGirl a răspuns:

Vorbeste cu ai tai apoi mergi la politie si spune-le ce s-a intamplat ca sa-l prinda pe cel care vroia sa fure. Cine stie cate a furat si cati copii a hartuit, asa e cel mai bine. Pana nu-l prind pe hot mai bien stai in casa deoarece poate te intalnesti iar cu ala si nu se stie de ce e in stare.
Bafta.
Funda? puppy dog eyes

| anonimBT explică (pentru JustAaGirl):

Eu n-am sa stau un casa din cauza unui boschetar, nu ma duc la politie pentru ca e posibil sa intru eu la belea, din ce am vazut pe net daca practici un sport de contact si esti legitimat la vreun club tu intri al belea, nu ala, asa ca... daca am sa-l mai vad o sa--l salut, de data asta pana nu mai respira, mai astept si alte raspunsuri. mersi totusi de sfat.

| anonimBT explică:

Am uitat sa precizez ca am aproape 17 ani.