| VizireanuMihai a întrebat:

Salut TPU. Astăzi eram la pescuit in Movileni in județul Galați pe un baraj. Au venit domnii de la jandarmerie și anpa și au verificat permisele. Aceștia de cum au ajuns vorbeau pe un ton răstit tipa la lume și erau prost instruiți. Au venit să îmi verifice permisul ce l am reînnoit anul acest, iar un domn de la Anpa nu știa să citească și țipa la mine că permisul nu e bun. După vreo 5 minute și a dat seama că a greșit a zis că e bun mi-a mototolit permisul și mi-a rupt și folia in care îl aveam. Menționez faptul că s-a comportat urat cu toții pescarii și absolut toți au avut permis, dar dânșii țipau și se credeau mari importanți. As putea sa fac o plângere pentru un jandarm si domnul de la Anpa pe motiv că nu sunt bine instruiți și că s au comportat foarte urat?

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Un mic filmuleț era ideal, ai făcut?

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Poti sa-i reclami la organele din care fac parte fiecare, bineinteles daca poti dovedi cele ce ai scris aici.

| Violleta2022 a răspuns:

Poti face reclamatie daca ii stii numele aceluia care te-a brutalizat si ti-a mototolit permisul de pescuit, dar nu poti afrma ca nu a fost bine instruit, ca asta s-ar putea sa-i supere pe cei din conducrea ANPA care le-a facut instrctajul.
Tu trebuie sa te referi strict la comportamnetul acelui tip fata de tine, nicicum la ce educatie a primit de la maica-sa sau de la scoala.

| Solane a răspuns:

Poti sa-i faci reclamatie pentru distrugerea unui act.
Ca tipa... nu conteaza pentru sefi si nici nu poti dovedi. Colegii care il insoteau vor nega.