Este posibila fiindca legislatia rutiera actuala nu prevede nici o conditie de studii pentru obtinerea permisului de conducere, important este sa stii citi si scrie.
Daca indeplinesti conditiile de varsta si sanatate poti obtine si tu permisul de conducere.
Sunt accidente fiindcă n-au șoferii facultăți?
Sunt accidente fiindca soferii nu cunosc fizica (mecanica) elementara din scoala generala.
Cu ce îi ajută?
N-am ce sa-ti explic, daca si tua ai ramas in urma in clasa 6-a. ![]()
Pune mana pe carte si invata!
Păi am rămas în urmă și totuși n-am făcut niciun accident
cred că toți șoferii sunt de fapt absolvenți de politehnică, altfel fac carnagii pe șosele
Nu a avut nimic s-a intamplat si nimic mai mult. O sa poti da si fara clase adica 0
Atata timp cat stii sa scrii si sa citesti nu iti cere nimeni sa aduci o diploma de studii cand te inscrii la scoala de soferi. Nu are nicio treaba scolarizarea unui om cu abilitatea de a conduce. Daca ai 18 ani impliniti, sau 17 ani si 9 luni atunci da, te poti inscrie si tu la scoala.
Atata vreme cat stie sa scrie si sa citeasca si are 18 ani impliniti, poate sa dea de carnet!
Tu ai implinit 18 ani?
Daca da, si tu poti sa te inscrii la cursuri si apoi sa-ti susti examenul de carnet.
Nu trebuie sa ai scoala ca sa ai carnet, trebuie sa ai 18 ani si sa stii sa citesti si sa incercuiesti.
Ai uitat suntem in Romania este posibil orice ca doar e tara lu papura voda.
Trebuie sa stii scrie si citi. Nu se specifica un anumit numar de clase. O conditie necesara este sa ai 18 ani.
S-ar putea ca in viitor sa fie nevoie cel putin 10 clase, dar momentan nu se specifica nicaieri.
Eu am avut 8 clase cand l-am luat, lejer pot sa dai, si cel cu 4-5 clase, legal nu poate da!
CaleaCeaDreapta întreabă:
Naiman_Iulian_2001 întreabă: