Din ce explici este vorba de neacordarea prioritatii si de neprezentarea la politie in termen de 24 de ore de la accident. Fiecare dintre cele 2 contraventii se sanctioneaza cu amenda de la 280 lei la 350 lei si cu suspendarea dreptului de a conduce pe 30 zile.
Daca celalalt conducator auto a facut reclamatie atunci prietena ta va primi o invitatie la Politia rutiera, in cca o saptamana de la data reclamatiei.
Nu e vorba de prioritate. Ea a vrut sa se strecoare ca sa poata trece pe aceeasi strada. Prietena mea venea de pe strada principala vrand sa intre pe una secundara. Locul fiind ingust a atins portiera din spate masinii din sens opus. Deci e clar ca nu-i vorba de prioritate.
Eu asa am inteles din cum ai explicat. Altfel nu-mi pot inchipui cum a lovit o masina, ce venea din sens opus, prietena ta dand inapoi. Daca a atins portiera din spate, in timp ce dadea inapoi, inseamna ca deja trecuse aproape cu totul de cealalta masina, atunci de ce a mai dat inapoi? Explicatiile tale sunt contradictorii.
Chiar daca nu s-ar retine neacordarea de prioritate ramane cealalta contraventie.
Pai a incercat sa se strecoare prima data, a vazut ca nu are loc a dat putin inapoi sa poata lua mai mult dreapta. A doua oara cand a incercat sa intre nu a luat suficient de mult dreapta si a zgariat masina cealalta de pe sens opus. Am fost destul de clar acum?