| SenkHiNo a întrebat:

Salutare TPU, am cumpărat și eu o mașină la mâna a doua de pe olx, dețin actele doveditoare de vânzare cumpărare, însă când m-am dus la primărie pentru a o putea lua în evidență ca mai apoi sa o inscriu pe numele meu, a observat domnișoara de la acte că eu dețin doar un exemplar în original al contractului de vânzare cumpărare cu ștampilele primăriei vânzătorului, și mi-a zis că nu putem realiza procedura deoarece am nevoie de 2 exemplare în original, unu pentru primărie și unu pentru poliție, am incercat sa i au legătura cu cel de la care am luat mașina, nu mai răspunde, întrebarea mea este, Daca am cum sa pot rezolva la primărie facandu-mi copie după cel pe care am ștampilele, și să pot merge pe urmă la poliție cu singurul original cu ștampile pe care îl dețin, pentru a putea înscrie mașina, și la primărie să las doar copie? sper că am ales bine categoria întrebării.

1 răspuns:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Du-te la un notar public si solicita legalizarea unei copii de pe contractul de vanzare-cumparare, aceasta este la fel de buna ca originalul.