Cred ca vor exhuma mortii, sa declare pe proprie raspundere ca au votat cu toata raspunderea...de 2 ori. Vor cere verificarea CNP-urilor mortilor din al doilea razboi mondial, care cu siguranta ar fi votat cu geoana, daca ar fi trait aceste vremuri. Vor face expertiza tusului de stampile, si vor stii si la cate secunde s-a stampilat un buletin de vot de doua ori. Oricum, sa stampileze in aceiasi secunda cu o singura stampila este cu neputinta...
Cine nu stie sa piarda, nu merita sa castige!
Ce era de demonstrat s-a demonstrat.PSD-ul nu a avut niciodata interes pentru datele reale, pentru vointa romanilor, pentru interesul national. Pentru cei din conducerea PSD-ului Romania este o "tara de 2 lei" iar locuitorii ei sunt "golani" si "fraieri". Daca i-ar fi interesat adevarul puteau obtine in timp util datele de la numaratoarea paralela, centralizarea lor fiind o chestie simpla.
Nici de pierdut nu stiu sa piarda deci nu pot fi niciodata fair play. Pentru ei nu e un joc politic ci un razboi total unde scopul scuza mijloacele.Nu conteaza cat de ridiculi devin, nu conteaza ca fiecare zi de intarziere in formarea guvernului costa Romania milioane de euro, nu conteaza ca deformeaza imaginea Romaniei in lume (imagine la care au contribuit si ei din greu), nu conteaza ca fac varza imaginea ministerului de externe (in care PDL-ul nu a avut nici cea mai mica implicare), nu conteaza ca isi mai trag singuri un sut in fund ...de fapt ce mai conteaza pentru ei, in afara faptului ca aproape au realizat partidul unic si vor egal prin ce mijloace sa se urce calare pe noi, sa ne mai ia ultima gura de aer, ultimul ban din buzunar, ultima speranta in viitorul acestei Romanii care cu nici un pret nu vrea sa inteleaga ca soarele vine de la rasarit.
Cand ai furat o viata, cum poti intelege ca cineva poate castiga si pe bune, iar ca dupa constitutie diferenta poate fi si de numai un vot.
Ai rabdare, cei din psd sunt in stare sa-si vanda si mama care le-a dat sa suga la piept, consider si stiu ca sunt in stare sa mearga in coate si genunchi sa se inchine la mausoleul lui lenin numai sa castige ei prin frauda, minciuna, hotie, ticalosie. Nu au furat DE la Basescu cat aveu nevoie, au crezut ca toti pupincuristii voteaza cu psd.
Urmatoarea miscare a PSD-ului va fi sa fluiere a paguba, ma exprim in acest mod deoarece vreau sa fiu cat de cat cu bun simt si manierata(nu vreau sa fiu ca cei din PSD). Vei vedea ca la finalul numaratorii va creste numarul voturilor pentru Basescu.
Toti au furat! Nu ma intereseaza cine ea, dar macar sa faca ceva ca sa nu mai moara lumea de foame!
Mor cand ii aud pe unii JOS COMUNISMUL
mai informati-va oameni buni, basescu a facut parte din PCR inainte de Revolutie, el e mai comunist decat mircea geoana http://danielmalaelea-media.blogspot.com/......decat.html
SENZATIONAL! Toti sunt hoti! acum fura pe fata. Ma intreb de ce ne-am mai obosi noi, oemenii de rand, sa mai mergem la vot.Merita vreunul votul nostru?! Haideti sa fim seriosi.
anonim_4396 întreabă: