| BitchInRedDress a întrebat:

Situatie ipotetica:
Care ar fi mai rau dintre Dragnea si Georgescu?

Răspuns Câştigător
| gabicoo a răspuns:

Sub Dragnea am avut creștere economică - nu l-am iubit dar n-am dus-o rau. Georgescu ar însemna retragerea capitalurilor străine și prăbușire economică. Am trăi precum vacile de la CAP-urile din vremea lui Ceaușescu, cu apă, paie și bătaie - așa cum ne-a promis Georgescu: apă, hrană energie. Nu? sad

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Las-o in păpușoi cu întrebările astea... Niciun politician nu a fost anchetat pentru ce e Georgescu. Nu exista grad de comparație.

| BitchInRedDress explică (pentru suntserios):

Pai am spus ca e "situatie ipotetica"...

| ReddY25 a răspuns:

Ambii

| LisaJulie a răspuns:

Amândoi sunt corupți dar măcar Dragnea nu avea idei absurde

| NLS a răspuns (pentru LisaJulie):

Absurde si "bolnave".

| Kufu95 a răspuns:

Georgescu e de o mie de ori, măcar Dragnea nu avea intenția să ne scoată din NATO și UE.

| Koba12345 a răspuns:

Iti dau un raspuns detaliat pentru toate intrebariile tale despre Calin Georgescu care ii cel mai rau si dc?
Relatia lu Calin Georgescu cu Rusia ii mai complexa decat pare, Rusia nu doreste sa transforme Romania in tara satelit e irealist, insa sponsorizeaza scandalagii care is anti-sistem, anti-tot, anarhisti, si de astia castiga vor duce tara in haos economic si politic - si de ar castiga sansele lu Calin Georgescu de a rezista pana la sfarsitul mandatului is mici, ba prin motiune de cenzura ba prin revolte oamenii inclusivi cei care acum ii voteaza in viitor se vor intoarce impotriva lui.
Dar totusi dc e sustinut de atati oameni inclusiv oameni cu educatie? - pentru ca oamenii vad cum e viata in vest si sunt fermecati de vise false, dand vina pe coruptie si alti tapi ispasitori - care exista dar influenteaza evolutia tarii intr-un procentaj insemnificativ. Oamenii trebuie sa accepte ca in est nu e ca in vest, pur si simplu. Si oricine promite ca va schimba situatia ca prin minune este un escroc.
Covid urmat de Rusia-Ucraina a provocat un declin economic ce inmulteste radicalistii. Iar vestul in aceasta perioada tulbure a facut multe greseli ce nu le asuma dar ce-i facut ii facut, trebuie sa ne uitam spre viitor cu minti limpezi.

| Ionut2025Tz a răspuns:

Aici compari merele cu perele.
Sub Dragnea se contura cumetrismul de interes. In functie de cine cunosti, sau cine te cunoaste aveai acces la anumite servicii, cu conditia sa cotizezi mai departe la partid. Exact ca pe vremea lui Nastase cand se vorbea voalat de furt, iar NUP-urile erau la ordinea zile. Nastase a fost sapat de Geoana, care a fost sapat de Ponta, iar de acolo clasa politia a decazut atat de mult incat astazi il avem pe Ciolacu.
Platim sanatate, pensie si impozite catre stat, dar nu avem parte de niciuna. La sanatate daca doresti sa beneficiezi de un RMN, s-a terminat plafonul, pensiile sunt discriminatorii, iar banii platiti catre stat sunt directionati catre firme abonate care cotizeaza la randul lor catre partid.
Acum Georgescu este o categorie aparte, el are convingeri, el a spus ca intelepciunea vine de la est, admira realizarile fascismului (inclusiv din Romania) fara sa vada crimele comise de catre acestia, declara cheltuieli zero in campanie, si da nu a cheltuit nici un ban din buzunarul propriu, insa ghidat de interesele altora a acceptat banii lor pentru a servi interesele acestora. Pentru asta declara orice ca sa fie in centrul atentiei, iar presa il umfla pentru ca creeaza audienta.
Omul trebuie judecat pentru faptele lui, iar noi trebuie sa aven incredere in democratie si sa sanctionam prin vot derapajele de tipul Georgescu.
Privind in retrospectiva clasa politica a ajuns atat de jos, incat la alegerile trecute ma uitam pe buletinul de vot si nu am gasit niciun candidat care aspira sa ne reprezinte in europa, care sa merite votul meu, asa ca l-am anulat in semn de protest.
Daca nu se anulau alegerile ar fi castigat Lasconii, si am fi asistat la gafe majore pe scena internationala, un fel de Dancila 2. Macar turul acesta o sa avem ce alege. Sunt trei candidati care si-au anuntat intentia de a candida ce pot reprezenta Romania cu demnitate fara sa ii afecteze parcursul European.