Incorect!
Ce treaba are politica cu credinta religiosa?
Marea majoritate a politicienilor sunt ateisti, indiferent ca-s de dreapta sau stanga.
Sunt împotriva comunității LGBT deoarece spun ei ca e satanic și demonic sa fii gay! La fel și cu avortul! Spun ca e crima deoarece asa spune doctrina creștină
Cati anisori ai?
Vad ca nu prea stii ce vrei si nici sa pui intrebari cu sens.
Cu ce te afecteaza pe tine daca altii au o preferinta sexuala diferita de a ta?
Asta nu ar trebui sa te afecteze pe tine sub nici o forma, iar ca bun crestin nu ai voie sa barfesti, carcotesti, urasti sau judeci pe altii pentru preferintele sau deciziile lor.
Si nu mai amensteca politica cu religia ca sunt doua ramuri total diferite.
Vorbeam de ei! Mulți români sunt împotriva comunității lgbt! Adică sunt homofobi! Fii atenta la răspunsuri! Și nu sunt crestin! Sunt agnostic, asa cum sunt majoritatea celor trecut de 20 de ani din orașul meu! Iași. Tu de ce presupui ca toată lumea de pe TPU este minora sau sunt doar adolescenți? Te întreb și eu?
Și cred ca un om cu adevărat educat nu are cum sa fie crestin! Oamenii cu un iq mare nu cred in nicio zeitate
Ai gresit din tate punctele de vedere, NU sunt minora, sunt maritata si am copii mari, adulti la casele lor.
Religia, politica si lesbianismul nu trebuiesc amestecate.
Locuiesc intr-o tara occidentala unde lesbianismul este sarbatorit, poate ai auzit de festivalul Mardi Gras, care se serbeaza in fiecare an la Sydney in Australia, unde traiesc si locuiesc de multe decenii (am dubla cetatenie).
Am muncit timp de 30 de ani alaturi de gay si lesbi si te asigur ca sunt oameni normali in societate, ba chiar ma simt in siguranta in prezenta lor, fiindca nu-ti fac avansuri si nici nu intentioneaza sa aiba sex cu tine. Mult mai libidinosi sunt cei "drepti", care insista prosteste sa aiba sex cu oricine, doar ca sa-si dovedeasca ei potenta.
Bănuiesc ca ești și cam analfabeta funcțional deoarece nu intelegi deloc ce citesti, având în vedere ca eu vorbeam de fapt despre tine care spui,, câți anișori ai " la toată lumea deci prin urmare TU crezi ca toată lumea de pe site-ul asta este minora! Deci prin urmare nu înțelegi ce citești!
Nu. Din contră. Religiozitatea presupune ne depășirea unor limite morale - extrema tocmai depășirea limitelor promovează.
Ce zici tu tine de bun-simt si educatie. Majoritatea habotnicilor sunt niste primitivi care ar fi in stare sa ii arda pe rug pe ceilalti. Bine, poti fi religios fara a fi habotnic, dar cred ca el se gindeste la pupatorii de moaste...
Vor sa para foarte credinciosi, cat sunt in realitate e greu de spus, dar nu prea mult probabil.
Si da si nu.Dar tu ce faci aici? E a 4 a sau a 5 a intrebare a ta care este legata de ''extrema dreapta''.Ti-au dat bani astia de la PSD si PNL sa ii promovezi online?
Dar tu de ce susții AUR? Ai putea vota USR sau REPER! Nu acel partid de înapoiați
După logica ta de moluscă, toți călugării (inclusiv shaolini) sunt extremiști de dreapta iar naziștii îs foarte credincioși...
Mergi vere și fă rapelul 19 că ești prin ceapă cu gândirea asta
Se refera la ai nostri, in contextul actual. E chiar atat de greu?
Cheers
Draga mea,
așa cum unii îs legionari, europeniști sau putiniști, de ce nu pot fi și unii naziști?
Mă refer la ai noștri în contextul actual. E chiar atât de greu?
(tu ai citit tentativa de întrebare a moluștei?)
Când scrii pe un forum și formulezi o întrebare, fă bine și nu mai lăsa loc de 17 interpretări! Dar dacă ești amibă și nu ești capabil să formulezi o întrebare clară, atunci asteaptă-te la orice fel de răspuns!
Cheers
Vezi tu când te vei îmbolnăvi! Vei plânge după vaccinul pe care nu ai vrut sa îl faci! Cum poți fi sceptic în legătură cu vaccinul anti-covid când au trecut aproape 5 ani și nu a murit nimeni din cauza lui asa cum spuneați voi!
,,tu ai citit tentativa de întrebare a moluștei?"
De obicei le prind din zbor, tipul asta de intrebari, nu am nevoie de prea multe analize si detalii.
Cheers
Moluscă, ai comentat la alt subiect
Dar tu dacă ești anti știință de ce comentezi pe un site unde se susține știința
Măi Moluscă, pe lângă știință mai sunt vreo 20 de domenii de discutat pe acest TPU.
Dar na, cum să-i explici unui radicalist că habar nu are pe ce lume e?