| Sebi2023 a întrebat:

Sunteți de acord cu desființarea Poliției Locale? Eu personal da.

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Da, cu precizarea ca politistii locali ar trebui sa lucreze ca sectoristi.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu. Ar trebui angajati competenti care sa isi faca treaba. Doar nu o sa stea politia rutiera sa dea amenzi de parcaare sau politia nationala pentru trotuare nedezapezite.

| gabicoo a răspuns:

Nu sunt de acord. Totuși ar trebui să fie menținuți în posturi doar cei care dovedesc un minimum de competențe: să poată citi un text la prima vredere și să descrie, în scris, în trei propoziții despre ce este vorba în acel text. Să cunoască tabla înmulțirii, adunarea și scăderea. Cunoștințe minime de cultură generală și legislație. Să nu aibă burtă, să poată alerga numim 300 m să nu aibă tatuaje și piercing-uri. În concluzie ar trebui concediați undeva cam 85% din actualii polițiști locali și angajați în locul lor alții care să nu arate și să se comporte ca niște primate. Să fii iubit.

| Cipi1212 a răspuns:

Poate demiterea șefului poliției locale.

| eliancodrut a răspuns:

Sunt de acord cu Ioandelasal.
In al doilea rand de parcari si de dezepezirea trotuarelor, cum spune "sunt serios" nu trebuie sa se ocupe politia de nici un fel. Amenda pentru parcari nelegale sau necuratare de trotuare etc. se dadea si se poate da de un imputenicit al primarului. De altfel de majoritatea parcarilor se ocupa firme private.

| EchoOfLogic a răspuns:

Nu pentru că Poliția Națională nu si-ar pierde timpul pentru lucruri mărunte.Prima oară la Poliția Locală aș începe cu concedierea polițiștilor care nu își fac treaba.

| caalcen a răspuns:

Eu, nu.
Tu de ce da?

| EuSiNimeniAltcineva123 a răspuns:

Nu, pentru că în lipsa ei, Poliția Națională ar fi supraîncărcată, mai ales cu probleme „mici", dar frecvente.

| gabicoo a răspuns (pentru EuSiNimeniAltcineva123):

Dacă ar fi dați afară toți derbedeii îmbrăcați în uniformă și angajați alții competenți se justifică ce spui tu. Dar în condițiile în care polițiștii locali sunt pe manevră cu infractorii - eu cel puțin nu le văd rostul. Nu zic să se desființeze total poliția locală dar să se facă o curățenie drastică printre ei.