| Ambivert a întrebat:

Sunteți mulțumiți ca l-ati votat pe Nicușor Dan? Ați văzut cât au crescut de exploziv preturile la alimente? În viata mea nu am văzut asa ceva, nici când era Covod-19 nu erau scumpiri asa astronomice! Mai e de stat într-o tara primitiva ca România cu presedinti inapți și cu probleme mintale?
Azi am făcut cumpărături și m-am speriat când am văzut! Ăștia cu blugii și banane sunteți mulțumiți acum?

Răspuns Câştigător
| LisaJulie a răspuns:

Alternativa era ieșirea din UE și NATO

9 răspunsuri:
| GabiDumitrescu a răspuns:

Da, sunt multumit. Cine nu intelege cum functioneaza economia si efectele guvernarii, asta e, il iertam, ca e ignorant si poate invata. Cine voteaza dar nu are habar de prerogativele presedintelui si se plinge de acesta in chestiuni in care nu putea face nimic nici daca era Hristos, atunci aia is debili. Tu in ce categorie te afli?

Ai avut bunavointa sa te uiti la dezbaterea ND-GS de la Euronews? Desigur ca nu. Ai avut bunavointa sa citesti declaratiile lui Nicusor si sa vezi ce a mai zis/facut pe unde a fost? Bineinteles! ca nu. Doar torni aici rahat regurgitat din propaganda putinista. Daca ai avea si niste idei proprii, argumentate, poate ca am putea sa te luam in serios si sa purtam si o discutie, chiar.

Ok, deci am avut dreptate. Ai la fel de multe argumente pentru afirmatia ta la fel cum am eu pentru a zice ca tu esti poponaut si-ti place sa o iei in cioc.

| Ambivert explică (pentru GabiDumitrescu):

Tu nu ai dreptate, ai studii da le ai degeaba crede-mălaughing
Sunt prea valoros sa ofer unor oameni superficiali argumente. A putina răbdare și o sa vezi cât de nătâng ești ca ai votat un bolnav mintal.
Deja sunt ogramada care l-au votat și regreta! Am văzut postărilelaughing
Voi romanii tare penibil sunteți unii și idioțilaughing

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Ambivert):

Confirmi faptul ca am dreptate cu fiecare raspuns. Noi, romanii? Deci tu esti un rus cu Google Translate, sau ce? P.S. Aia care regreta nu inteleg absolut nimic din ce se intampla si ce s-ar fi intimplat daca eram pe varianta industriei calului.

Deci se confirma.

| Cipi1212 a răspuns:

Simion ne ducea la Putin.

| goguPatent a răspuns:

Am înțeles că Simionistii sunt cum sunt, dar să repeți rahatul ăla cu blugii și bananele a lui CG dovada supremă că ești un imbecil de care și au bătut joc un lider de galerie și în trădător de țară.

Și prețurile nu ai crescut în ultimă saptamana mă rahat cu ochi

| goguPatent a răspuns:

Fix de aia nu a ieșit Georgescu