| sabin89 a întrebat:

Toți ceilalți candidați se vor alinia în spatele lui Nicușor și îl vor zdrobi pe Simion la "Waterloo". Nicușor președinte.
Dați și voi ca sigur acest scenariu?

41 răspunsuri:
| J0B0MAT a răspuns:

Nu știu ce să zic de PSD, dar în mod normal Nicușor ar trebui să câștige pentru că suntem mai mulți pro-europeni.
Problema e că mulți georgiști cred că Simion e și el pro-european și nu îi poți convinge de confuzia lor enormă. Trebuie să se mobilizeze și cei care nu au votat și acolo s-ar face diferența, iar serviciile trebuie să iasă în față cu documente ce atestă legăturile lui GS cu rușii.Le au două țări deja și au datoria de a ajuta democrația și parcursul pro-european al țării.
Cu mobilizarea și informarea populației despre toate lucrurile rele pe care le-a făcut Simion și Aur, Nicușor câștigă. Altfel va fi dificil.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Votantii lui Ponta sub nicio forma nu se duc la Nicusor.
Votantii lui Antonescu, poate vreo 50%, restul care sunt psd isti nu vor vota cu Nicusor niciodata asa ca ma indoiesc la partea cu zdrobitul

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este sigur ca toti dar cred ca N.D. va castiga.

| J0B0MAT a răspuns (pentru suntserios):

Cu ai lui Ponta are 50% să zicem că nu votează chiar toți
și dacă mai ia 10% de la Antonescu, atunci GS a câștigat deja, nu îi mai trebuie mai mult.

| Frank51 a răspuns:

Nu e sigur. Ce este sigur e faptul că se va mobiliza mai multă lume la vot. Problema rămâne dacă Nicușor reușește să mobilizeze destui.

| LisaJulie a răspuns (pentru suntserios):

Votantii lui Ponta sunt practic ca și ai lui Crin Antonescu dar mai,, conservatori "! Nu vad sa voteze pe altcineva în afara de Ponta și Crin

Și mai e o chestie ca și votantii lui Crin au spus ca nu vor mai vota în turul doi! Ei sunt practic votantii lui Ciolacu și Ciuca din noiembrie, pe altcineva care nu e de la PSD sau PNL nu votează

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru LisaJulie):

Nici nu vor sta pe ganduri cand vor trebui sa voteze cu Simion. Hai ca sa nu mai fii socata si peste 2 saptamani.
Asculta la mine happy

Sunt în continuare socata! Credeam ca Antonescu și Ponta vor primi mai multe voturi! 14% care devine 40% este mult! Ce s-a întâmplat în aceste 6 luni?

| Furnicuta000 a răspuns:

Daca nu ma insel asa a fost si cu Iohannis si Viorica. Nu stiu cum a ajuns Viorica in turul 2 dar oamenii s-au mobilizat

| gabicoo a răspuns:

Simion va câștiga cu peste 60% în turul doi. Plus că guvernul a demisionat. În concluzie: trăim în cel mai rău scenariu posibil.

| sabin89 explică (pentru gabicoo):

Stai că guvernul mai are un as pe mânecă: CCR-ul cu anularea.

| darrio2007 a răspuns:

Nu il dau ca sigur dar este foarte probabil.
Deja două partide au si declarat asta.

| gabicoo a răspuns (pentru sabin89):

Nu mai merge manevra cu CCR. E gata - Comedia asta în două acte s-a sfârșit. După 18 mai vom avea alt președinte (George Simion) ales cu o largă majoritate (și știu ce spun pentru că lucrez cu copiii votanților lui Simion/Georgescu și să știi că așchia nu sare departe de trunchi), iar noul președinte va fi validat de CCR.

Ei din acel moment va începe altă comedie cu numirea lui Georgescu premier, cu haos în parlament și cu posibilitatea unor alegeri anticipate. Iar în plan economic cu retragerea capitalurilor străine, incapacitate de plată, neplata pensiilor și salariilor. Dar asta a vrut prostimea - asta va avea.

Petre Țuțea, în momentul în care s-au eliberat deținuții politici prin decretul din 1964, a fost pus în libertate și după ce s-a întors acasă văzând că toată lumea îl evită a spus: "Un idiot mai mare decât mine nici că există. Am făcut 13 ani de pușcărie pentru un neam de tâmpiți!"

Neamul românesc și atunci și acum este dominat de tâmpiți.

Să fii iubit.

| J0B0MAT a răspuns (pentru sabin89):

Iar eu mă întreb cum de CCR a interzis-o pe Șoșoacă, dar nu și pe Simion care este interzis în două țări din cauza legăturilor cu agenții ruși.
Evident că el face parte din sistem și este susținut de ei, mai exact de PSD și atunci CCR nu va anula nimic.PSD este din nou de vină pentru prăbușirea țării, cred eu.

| J0B0MAT a răspuns (pentru gabicoo):

Nu a murit încă libertatea și gloria României, după cum suna imnul Ucrainei
(fără România desigur).Eu zic că se potrivește situației actuale până pe 18.There is still hope.

| sabin89 explică (pentru gabicoo):

Adică vrei să zici că ne vom pricopsi cu un fascist la cârma țării? Chiar până acolo am ajuns?

| gabicoo a răspuns (pentru J0B0MAT):

Nu doar PSD este de vină - toți cei care au condus țara în ultimii 30 de ani poartă vina. Era nevoie de o resetare de un nou proiect de țară (ultimul fiind Acordul de la Snagov din 1995) dar din păcate resetarea o va face un huligan ajuns președinte și de niște Carmoliști (consumatori de Carmol și spirt sanitar Mona) ajunși la butoanele țării.

Zici de glorie? Nu o mai avem de mult! Iar prim ministru va fi unul care glorifică epoca Ceaușescu. Eu am trăit foamea și frigul din acea perioadă și haoticii ani '90 și din cauza unor idioți care ar trebui să plătească bilet pentru a ieși pe stradă vom ajunge să le retrăim.
Vom primi "Hrană, apă energie" cu alte cuvinte "Apă, paie și bătaie" așa cum primeau vacile de la CAP pe vremea lui Ceaușescu.

| gabicoo a răspuns (pentru sabin89):

Cu doi: Simion - președinte și Georgescu - prim ministru.

Trebuie mers la vot în număr mare și să îi convingem pe indeciși. Cu georgiștii nu avem șanse, ei fac parte dintr-un cult.
Le spui că votează cu psd pentru pensii, nu are nimic. Votează să nu ne apărăm de drone și nici Moldova, nu are nimic. Susțin legionarii și comuniștii, nu are nimic. Susțin Rusia și urăsc UE, nu are nimic. E interzis în două țări și lucrează cu rușii, nu are nimic.Intrăm în recesiune și săracim, nu are nimic. Și toate argumentele astea susținute cu dovezi. Și dacă îi întrebi de ce îl susțin totuși dacă îi iartă toate astea, singurul argument al lor e că ține cu România și că vom deveni o mare națiune. Sună extrem de asemănător cu ce face și dictatorul de la Casa Albă și putem să concluzionăm că oamenii prețuiesc cel mai mult orgoliul, să se simtă ei cei mai puternici, deși nu sunt. O tâmpenie totală, ei sunt pierduți. Oamenii care nu votează trebuie convinși.

Misiune imposibilă. Cei care vor vota cu Simion în turul doi depășesc matematic votanții pro europeni (dintre care mulți vor sta acasă în turul doi). Dar se vor trezi după ce se termină banii și stocurile de Carmol și spirt sanitar Mona (sau Vorona - fiind brandul de băutură preferat de votanții AUR din regiunea mea).

Pro-europenii nu vor sta acasă, iar cu o prezență mai mare nu e imposibil.Plus că totuși nu toți din PSD sunt pro-ruși(cunosc personal).

Eu îți dau informații direct de la firul ierbii pentru că lucrez cu copiii votanților lui Simion - nici o șansă pentru Nicușor Dan.
Recunosc! Sunt simpatizant PSD și votant al lui Crin Antonescu - sunt un om de stânga și un adept al social - democrației românești și europene. Îți garantez că majoritatea simpatizanților PSD sun pro europeni dar a intervenit o mare lehamite față de cei care au condus partidul în ultimii 10 ani și o mare antipatie față de Ciolacu.

Să nu mergem la vot și să nu mobilizăm oameni noi nu e o idee bună, indiferent de rezultat.

Corect. Dar dacă nu ai pe cine mobiliza te agiți degeaba. Abia atunci când se va termina stocul de Carmol și spirt sanitar Mona se vor trezi la realitate.

Le dăm și noi spirt mai mult.

Al tău pute a cognac și whisky. Ăla rusesc - samagonul - e cel mai bun laughing

| Cipi1212 a răspuns:

Nicușor trebuie să câștige.

| FreddieM a răspuns (pentru gabicoo):

Ești prietenul meu cu raspunsul asta, bravo.
Cheers