Eu nu vorbesc cu el prin telefon ci prin mesaje pentru ca eu nu sunt in strainatate.
Pai, nu-i nevoie sa vorbesti tu prin telefon, dar poate vorbi el, poate scrie el mesaje de pe telefon, folosindu-se de orice program de comunicare, de la messangerul FaceBookului, skype, yahoo what's up si tot ce vrei iti instalezi aplicatie pe mobil, si folosesti mobilul ca un laptop sau PC.
Oricum, cred ca are alte chestii mai importante de facut oricum decat sa caute un telefon sa-ti trimita tie nesaje. Asta ar fi ultimul lucru la care ar trebui sa se gandeasca acum, important este sa scape cu viata, sa cheme ajutor, sa sune politia, sa alerteze vecinii, si cand o sa se linisteasca, o sa te sune el sa-ti explice... poate in cateva zile, daca mai are vreun ban sa-si cumpere telefon, sau PC nou.
Dr-anus are o prietena cadavru, iar el e schelet ambulant hahahaha retardat incapabil hahahaha
Corect, informeaz-o pe verisoara lui. Ea stie cu siguranta unde si cum sa-l contacteze. E bine ca familia sa fie informata.