Nu vor face nici o alternativa, ies si gata, iar in timp vor mai iesi cateva tari. Argetinienii, dupa cum bine ti-ai dat seama, nu cred aberatiile lui Milei despre covid, dar pe ei ii intereseaza sa iasa din faliment prin metodele radicale propuse de Milei, doar de OMS nu ii doare pe ei. Ce ne poate face noua, Romaniei, OMS? Noi dam bani acolo ca sa imbunatatim calitatea vietii si speranta de viata a africanilor, oceanienilor (sper ca am zis bine) si a majpritatii asiaticilor. O sa le dam bani, ca doar nu dam mult, cat exista, si sa ne mai lase in pace; avem alte mize de aparat.
Vreau doar sa stiu de ce vor unele tari iesirea din OMS! Care este opinia ta?
Din același motiv pentru care oamenii la noi îi susțin pe aur, sos, pot și ideile lor antivacciniste. Apropo, chiar recent ăștia au votat împotriva gratuității vaccinului hpv, iar cine îi mai susține sunt complet paraleli cu realitatea și noțiunea de bine.
Da, ei pot ieși din OMS sau alte organizații, nu e mare brânză.Ce alianțe și- ar face SUA cu Argentina sau alte țări de genul, sunt irelevante, nu ar schimba mai nimic.
JohnnyWalkerBravo întreabă: