Nu fa ceea ce ție nu ți ar place, merg zilnic prin case dar sa fac așa ceva niciodată, ți e ți-ar plăcea să te fure cineva? Având adhd eu uit lucruri la alti ))))
Nu, asa ceva nu am incercat niciodata si nu voi incerca si nu te sfatuiesc nici pe tine sa o faci, daca nu vrei sa ajungi la puscarie.
Pai am piratat sute de jocuri si programe
Am gresit intrebarea, trebuia sa scriu asta in alta parte
Asta va dura pana in ziua cand vei fi prins si vei platii pentru toate ilegalitatile facute.
Ziua aia se apropie, fiindca Politia cibernetica foloseste programe super_speciale care te pot gasi imediat, in computerul tau fiind urme de piraterie, programele furate samd.
Te prinde pe dracu, de 10 ani piratez, fac din astea si nu mi s-a intamplat asa ceva sa ma "ia politia"
Acum 10 ani nu erau asa de performanti si dotati cu aparatura de inalta calitate ca acum, asa ca, lasa piratatul si ilegalitatile, ca risti sa ajungi in puscarie.
Si de ce sa fur? Nici nu ma gandesc.
Cat despre cei care tin telefonul neglijent, cand il vor pierde se vor invata minte.
Cum naiba a ajuns sa iti atragă atenția unde și cum își țin oamenii lucrurile? Dacă vrei sa ajuți, poți interveni discret cu un "scuze, vă cade ceva din buzunar" sau "scuze, aveți fermoarul deschis". Perspectiva pe care trebuie sa o ai este aceea din care ți se poate întâmpla oricând și ție. Nu știu ce vârstă ai, dar o să vezi că de la un anumit moment dat în viață, ceea ce faci, începe să ți se intoarcă, așa funcționează viața. Caută să faci bine și să ajuți oamenii, caută să fii sincer, și tot ce faci să fie din intenții înalte, doar așa poți să aduci și la tine în viață prosperitatea și bucuria. Nu sunt vorbe goale, doar încearcă!
GamingSoloInRetea întreabă: