Întrebare recomandată | JessiccaaAnneeeeee a întrebat:

Aș vrea să citesc o carte în engleză aventură (am 14 ani). Ce îmi recomandați și de unde le pot cumpăra sau comanda?

7 răspunsuri:
| bbeli123 a răspuns:

Si eu am 14 ani si am citit cateva carti in engleza care mi au placut mult. Le poti comanda de pe site ul okian eu am citit everything everything si acum citesc lie tree care este despre o fata al carui tata moare si ea vrand sa afle de ce a murit cauta in trecutul lui si gaseste un copac care, daca spui multe minciuni si lumea te crede face fructe si fructele acelea iti spun un adevar cand le mananci. Fata minte foarte mult sperand sa afle de ce a murit tatal ei. (Cel putin asa scria in descriere cand am cumparat o). Sper ca te am ajutat!

| JessiccaaAnneeeeee explică (pentru bbeli123):

Mulțumeeesc happy

| Eddz a răspuns:

Tin totusi sa mentionez ca daca vrei sa citesti tot ce e nevoie e sa faci o vizita la biblioteca locala. Majoritatea au o sectiune de carti in alte limbi, deci nu e nevoie sa le cumperi. Plus ca s-ar putea sa gasesti ceva interesant cat esti acolo.

| VanillaVibes2525 a răspuns:

Cartea mea preferata este Wonder de R.J. Palacio, e o poveste geniala mai ales daca esti o persoana mai deeplaughing, The glass castle de Jeannette Walls este o carte inspirata din realitate, autoarea isi spune povestea vietii ei triste, e o carte plina de aventura si greutati, dar e superba. Lectura faina! happy

| rijkaard a răspuns:

Jules verne autorul si intra pe net si vei gasi

| Adiadictie a răspuns:

La libraria carturesti au diverse oferte

| MonicaBing a răspuns:

Ti-as recomanda fara sa ma gandesc prea mult seria Miss Peregrine, de Ransom Riggs. Sunt trei volume: Caminul copiilor deosebiti, Orasul pustiu si Biblioteca sufletelor. Sunt extrem de captivante si chiar cred ca ti-ar placea. De cumparat sigur gasesti la o librarie, dar daca vrei online este pe eMAG, totusi cam scump, mai ieftin e la o librarie. Uite linkul la prima carte, dupa la sugestii sunt si celelalte:
https://m.emag.ro/......D0HH9BBBM/