| fluturasdecatifea a întrebat:

am nevoie de cateva sfaturi, vreausa scriu o carte si am idei doar ca nu stiu cum sa incep vreau sa fie o poveste despre 2 surori tatal lor este unul din cei 7 printii ai iadului care s-a indragostit de un inger si au fugit pe pamant cand es a ramas gravida si sau refgiat pe pamant dar cand au facut fetitele in jur de 5 ani lilith care voia sa fie cu asmadeus ii gaseste si le distrude tot adica el este readus in iad unde este tiut in lanturi ea este trimisa la reeducare pe una din fetite o gaseste un vrajitor ce vrea sa o foloseasca iar cealalta fetita este gasita de viitorul ei frate vitreg si este adoptata de de o familie instarie si pot contnua dar intrebarea este ca nu stiu cum sa incep, si in ce perioada de timp sa duc actiunea

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

Daca nu stii cum sa incepi efectiv actiunea, ce-ar fi sa o iei invers? Vad ca ti-e foarte clar( tie ti-e clar, eu nu m-am priceput sa inteleg prea bine ) cine ce face, incotro se duce firul povestii, cine cu cine se intalneste, atunci merita sa incepi cu sfarsitul, urmand ca pe parcursul povestii fie sa derulezi invers totul, fie sa introduci momente de flashback.
Si pana la sfarsitul povestii, iti vine si inceputul.
( cum suna asta laughing )

| NOname a răspuns (pentru Leocerba):

Sună prea bine. laughing

| NOname a răspuns (pentru Leocerba):

E ruşine tare, dacă îţi spun că nu am priceput nimic din întrebare?hee hee

| fluturasdecatifea explică (pentru NOname):

Voiam cateva sfaturi.nu nu prea stiu cum sa incep

| NOname a răspuns (pentru fluturasdecatifea):

Ţi-aş recomanda să începi cu manualul de limba română.

6 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Măi lepidopter analfabet, nu s-a găsit nimeni care să-ți spună că pentru a scrie o carte trebuie să citești măcar vreo alte 500 ale altora?
Tu, în loc să înveți limba română pierzi timpul cu invenții cretine care ție ți se par a fi scriere literară.
Ferească-ne Dumnezeu de astfel de avortoni cu pretenții de scriitori!

| ALGator a răspuns:

Ceeace vrei tu sa scrii e un fel de telenovela.
Mi se pare ciudat ca ai imaginat actiunea dar nu stii cum sa incepi.
Incepi in prima zi cind dracul cu pricina si iubita lui ingerasul (presupun ca e femeie-inger nu baiat-inger) se trezesc pe pamint. Se ridica dupa zdruncinatura (au fost teleportati) se freaca la timple si incet-incet isi aduc aminte ce cauta acolo (nu au fost in viata lor pe pamint).
Ca sa nu-i complici prea tare, fa-i sa aterizeze intr-un desert sau pe la Polul Nord. Altfel, daca ii pui direct in Manhattan, iese comedie cu Eddie Murphy. Sare lumea pe ei si-i ia la intrebari, politie, TV, FBI. Hai sa revenim.
Storcindu-si ei mintea sa-si aduca aminte cine sint si de ce (ea e alba-trandafirie, el e negru ca tuciul - drac, de) avem si noi cititorii ocazia sa aflam cine sint cei doi, dupa care vom porni impreuna (ei, si noi, cititorii) la drum. Vom ramine gravizi, vom da fetitele, vom vi fugariti de asmadeus si vom ajunge in iad inapoi (sint sigur ca asta se intimpla oricum).
Poti sa incepi in vremurile noastre, dar lasa ca fuga lor din iad sa dureze citeva mii de ani.
Eventual, cind printul-drac se intoarce in iad (in vremurile noastre, sau, daca vrei, lasa iadul sa fie atemporal) i se va parea ca iadul e un loc mai agreabil decit pe pamint.
Succes, dar ai grija, nu te vad bine cu limba. Ai de gind sa scrii toata cartea fara punct si alineate? Sa stii ca nu rezista nimeni sa ti-o citeasca.

Întrebări recente